Taman Sari

Versi: Ki Saguh Hadicarito

Lk:(bowo)
“GUMELAR INGKANG..
“SEKAR.. SEKAR..
“NGAMBAR ARUM..
“NGEBEKI TAMAN SARI..

“AMAMET PRONO SATUHU..
“KARYO LEJARING NDRIYO..
“PEKSI NGOCEH..
“KOMBANG NGAMBRENG..
“NGENG-NGENG NIMBRUNG..

“SWASONO..
“ENDAH MULYO..
“LIR TAMANING..
“PRO HAPSARI..

Pr:
NADYAN LAGI KETEMBEN AKU KETEMU NIMAS,
UWIS PULIH KEMBANG KANG HILANG KEPANGGIH..
NADYAN AKEH KEMBANG KANG ARUM GANDANE NIMAS,
ORA ONO TAK ANGGEP DADI MUSTIKO..

MEMANIKKU YO AMUNG KOWE WONG KUNING,
SEN ISENING KEMBANG JRONING TAMAN SARI..
ORA WANGI MERGO KALAH LAN WONG KUNING NIMAS,
PRASOJOHO NIMAS SIRO MUNDHUT OPO..

reff:
Pr:
NADYAN LAGI KETEMBEN AKU KETEMU NIMAS,
UWIS PULIH KEMBANG KANG HILANG KEPANGGIH..
NADYAN AKEH KEMBANG KANG ARUM GANDANE NIMAS,
ORA ONO TAK ANGGEP DADI MUSTIKO..

MEMANIKKU YO AMUNG KOWE WONG KUNING,
SEN ISENING KEMBANG JRONING TAMAN SARI..
ORA WANGI MERGO KALAH LAN WONG KUNING NIMAS,
PRASOJOHO NIMAS SIRO MUNDHUT OPO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *