Lakon Tresnoku

“Lakon Tresnoku Arya Satria”

Yen tak roso wis suwe,
Aku nali tresno karo slirane..
Ora setaun utowo rong taun,
Wis pirang pirang taun tresno sing tak jogo..

Aku trimo atiku mbok larani,
Ugo aku ngapuro najan mbok apusi..
Aku ngerti sliramu duwe tresno liyo,
Aku trimo najan atiku loro..

Aku wis nyoba tak kuat kuatno,
Najan atiku sambat marang sing kuoso..
Saben wengiku nangis keronto ronto,
Nompo lakon tresno sing kelunto lunto..

Nanging saiki aku wis ra kuat nyonggo,
Kebacut loro ati sing tak roso..
Aku saiki wia ra biso ngapuro,
Bola bali tak ngapuro isih suloyo..

Wis cukup semene lakon tresnoku,
Aku milih pisah karo sliramu..
Lilakno ikhlasno aku urip dewe,
Timbang nandang loro koyo ngene..

Wis cukup semene lakon tresnoku,
Aku wis ra kuat karo polahmu..
Lilakno ikhlasno aku milih lungo,
Pancen iki wis lakon tresnoku..

reff:
Wis cukup semene lakon tresnoku,
Aku milih pisah karo sliramu..
Lilakno ikhlasno aku urip dewe,
Timbang nandang loro koyo ngene..

Wis cukup semene lakon tresnoku,
Aku wis ra kuat karo polahmu..
Lilakno ikhlasno aku milih lungo,
Pancen iki wis lakon tresnoku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *