Pupus Tresnoku

“Pupus Tresnoku” Versi Lilin Herlina

Sing isih ono dodo iki,
Iku mung sliramu..
Nadyan tak lilo njero ati,
Ilange tresnamu..

Ning karepe ati,
Iso mbaleni crito..
Nanging ginarsih tresno,
Ra biso nduweni tresnamu..

Tansah tak tembang sworo ati,
Critane sliramu..
Naliko isih ketali,
Tresnaku tresnamu..

Sak tenane aku,
Nangis njrone ati..
Mergo kudu tak lilakno,
Sesandhingan iki mung kari cerito..

Saikine tresnamu wis ilang,
Sing tak roso koyo bengi tanpo lintang..
Saikine tresnamu wis ilang,
Kabeh pupus kasaput angin ning awang..

Saikine tresnamu wis ilang,
Sing tak roso koyo bengi tanpo lintang..
Saikine tresnamu wis ilang,
Kabeh pupus kasaput angin ning awang..

reff:
Sing isih ono dodo iki,
Iku mung sliramu..
Nadyan tak lilo njero ati,
Ilange tresnamu..

Ning karepe ati,
Iso mbaleni crito..
Nanging ginarsih tresno,
Ra biso nduweni tresnamu..

Tansah tak tembang sworo ati,
Critane sliramu..
Naliko isih ketali,
Tresnaku tresnamu..

Sak tenane aku,
Nangis njrone ati..
Mergo kudu tak lilakno,
Sesandhingan iki mung kari cerito..

Saikine tresnamu wis ilang,
Sing tak roso koyo bengi tanpo lintang..
Saikine tresnamu wis ilang,
Kabeh pupus kasaput angin ning awang..

Saikine tresnamu wis ilang,
Sing tak roso koyo bengi tanpo lintang..
Saikine tresnamu wis ilang,
Kabeh pupus kasaput angin ning awang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *