Bersih Deso

Versi: Ki Nartosabdho

Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

reff:
Apan iku apan iku,
Dadi kuwajiban baku..
Ayo bersih deso,
Murih adoh suker sakit ih ih ih ih..
Kiyak kiyak anggliyak,
Tumandang karyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *