Sing Percaya

Versi: Nina Agustin ft. Surya Pribadi

Lk:
Aja watir aja melang,
Kakang seneng uga sayang..
Cintane bli bakal ilang,
Bli mungkin sun gawe wirang..

Pr:
Kula uga pada bae,
Demene ketumplek kabeh..
Kakang aja suwe suwe,
Wis ayu kawinan bae..

reff:
Lk:
Senok nina sayang sing percaya,
Cinta kakang ora bakalan sirna..
Kakang janji arep sumpah,
Karo nina ora gawe kecewa..

Pr:
Duh kang surya jare arep setia,
Ayu pada ngomong ning wong tua..
Wis lawas hubungan cinta,
Pengene sih kulane jagean nikah..

Lk:
Aja watir aja melang,
Kakang seneng uga sayang..
Cintane bli bakal ilang,
Bli mungkin sun gawe wirang..

Pr:
Kula uga pada bae,
Demene ketumplek kabeh..
Kakang aja suwe suwe,
Wis ayu kawinan bae..

reff:
Lk:
Senok nina sayang sing percaya,
Cinta kakang ora bakalan sirna..
Kakang janji arep sumpah,
Karo nina ora gawe kecewa..

Pr:
Duh kang surya jare arep setia,
Ayu pada ngomong ning wong tua..
Wis lawas hubungan cinta,
Pengene sih kulane jagean nikah..

Lk:
Aja watir aja melang,
Kakang seneng uga sayang..
Cintane bli bakal ilang,
Bli mungkin sun gawe wirang..

Pr:
Kula uga pada bae,
Demene ketumplek kabeh..
Kakang aja suwe suwe,
Wis ayu kawinan bae..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *