Koyo Lintang


Demy_13
Versi: Demy

Sun tulis surat iki,
Gendingaken kangene ati..
Mergo welas sun iki,
Lan asih hang magih gati..

Tambah parek ring ati,
Masio adoh ambi riko..
Sun jaluk ring welase,
Ojo sampek ngeliyo ati..

Saktemene abot njerone ati,
Mergo gedhe kangen isun..
Taping kudu sun trimo,
Tetep sabar atinisun..

Koyo lintang hang redep ring awang,
Nggambaraken kangen isun iki..
Koyo lintang hang nyebar ring awang,
Nggawe madhangi ring njero ati..

Sing bakal surut kangen lan welas iki,
Koyo ngredepe lintang ring atinisun..

reff:
Sun tulis surat iki,
Gendingaken kangene ati..
Mergo welas sun iki,
Lan asih hang magih gati..

Tambah parek ring ati,
Masio adoh ambi riko..
Sun jaluk ring welase,
Ojo sampek ngeliyo ati..

Saktemene abot njerone ati,
Mergo gedhe kangen isun..
Taping kudu sun trimo,
Tetep sabar atinisun..

Koyo lintang hang redep ring awang,
Nggambaraken kangen isun iki..
Koyo lintang hang nyebar ring awang,
Nggawe madhangi ring njero ati..

Sing bakal surut kangen lan welas iki,
Koyo ngredepe lintang ring atinisun..
—————-
[ver: lyrics]
[id: bkawiacv]
[ar: Demy]
[ti: Koyo Lintang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:08]
[00:01.02]Koyo Lintang – Demy
[00:36.94]
[00:38.94]>>>
[00:39.94]>>
[00:40.94]>
[00:41.94]Sun tulis surat iki,
[00:48.07]Gendingaken kangene ati..
[00:57.76]Mergo welas sun iki,
[01:02.88]Lan asih hang magih gati..
[01:10.94]
[01:13.89]Tambah parek ring ati,
[01:18.88]Masio adoh ambi riko..
[01:27.94]Sun jaluk ring welase,
[01:34.26]Ojo sampek ngeliyo ati..
[01:42.01]
[01:45.89]Saktemene abot njerone ati,
[01:53.84]Mergo gedhe kangen isun..
[01:58.69]Taping kudu sun trimo,
[02:03.20]Tetep sabar atinisun..
[02:13.72]Koyo lintang
[02:15.92]hang redep ring awang,
[02:22.80]Nggambaraken
[02:24.72]kangen isun iki..
[02:30.15]Koyo lintang
[02:32.90]hang nyebar ring awang,
[02:38.40]Gawe madhangi ring njero ati..
[02:45.18]Sing bakal surut
[02:49.13]kangen lan welas iki,
[02:53.81]Koyo ngredepe
[02:56.14]lintang ring atinisun..
[03:01.50]
[03:25.82]>>>
[03:26.82]>>
[03:27.82]>
[03:28.82]Sun tulis surat iki,
[03:34.13]Gendingaken kangene ati..
[03:42.44]Mergo welas sun iki,
[03:47.37]Lan asih hang magih gati..
[03:58.07]
[04:00.77]Tambah parek ring ati,
[04:05.51]Masio adoh ambi riko..
[04:15.26]Sun jaluk ring welase,
[04:21.02]Ojo sampek ngeliyo ati..
[04:30.14]
[04:32.27]Saktemene abot njerone ati,
[04:40.64]Mergo gedhe kangen isun..
[04:45.58]Taping kudu sun trimo,
[04:50.14]Tetep sabar atinisun..
[05:00.70]Koyo lintang
[05:02.83]hang redep ring awang,
[05:09.38]Nggambaraken
[05:11.83]kangen isun iki..
[05:17.08]Koyo lintang
[05:20.33]hang nyebar ring awang,
[05:25.21]Gawe madhangi ring njero ati..
[05:32.70]Sing bakal surut
[05:36.14]kangen lan welas iki,
[05:40.45]Koyo ngredepe
[05:43.95]lintang ring atinisun..
[05:49.14]
———–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s