Koyo Lintang

Versi: Demy

Sun tulis surat iki,
Gendingaken kangene ati..
Mergo welas sun iki,
Lan asih hang magih gati..

Tambah parek ring ati,
Masio adoh ambi riko..
Sun jaluk ring welase,
Ojo sampek ngeliyo ati..

Saktemene abot njerone ati,
Mergo gedhe kangen isun..
Taping kudu sun trimo,
Tetep sabar atinisun..

Koyo lintang hang redep ring awang,
Nggambaraken kangen isun iki..
Koyo lintang hang nyebar ring awang,
Nggawe madhangi ring njero ati..

Sing bakal surut kangen lan welas iki,
Koyo ngredepe lintang ring atinisun..

reff:
Sun tulis surat iki,
Gendingaken kangene ati..
Mergo welas sun iki,
Lan asih hang magih gati..

Tambah parek ring ati,
Masio adoh ambi riko..
Sun jaluk ring welase,
Ojo sampek ngeliyo ati..

Saktemene abot njerone ati,
Mergo gedhe kangen isun..
Taping kudu sun trimo,
Tetep sabar atinisun..

Koyo lintang hang redep ring awang,
Nggambaraken kangen isun iki..
Koyo lintang hang nyebar ring awang,
Nggawe madhangi ring njero ati..

Sing bakal surut kangen lan welas iki,
Koyo ngredepe lintang ring atinisun..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *