Ra Kuwat Mbok

Versi: Arif Citenx

Aku ra tahan pengen ngrasakne pacaran,
Opo yo bener rasane enak tenan..
Njajal sepisan sing marai cah edan edan,
Lha kok sirahku sing payu oleh kamplengan..

Curhat ning embok lek durung rabi jok ndemok,
La terus piye pacaran kon lolak lolok..
Dasare simbok biyene lulusan pondok,
Kudu sing kenceng ojo sampek menggok menggok..

Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Timbang engko paiman iki selak nesu..
Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Rabekno to mbok engko tak gawekne putu..

Mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku,
Cepet mbok endang golekno mantu..
Wis to mbok masio ra patek ayu,
Sikat mbok timbang kisut ra payu..

reff:
Aku ra tahan pengen ngrasakne pacaran,
Opo yo bener rasane enak tenan..
Njajal sepisan sing marai cah edan edan,
Lha kok sirahku sing payu oleh kamplengan..

Curhat ning embok lek durung rabi jok ndemok,
La terus piye pacaran kon lolak lolok..
Dasare simbok biyene lulusan pondok,
Kudu sing kenceng ojo sampek menggok menggok..

Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Timbang engko paiman iki selak nesu..
Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Rabekno to mbok engko tak gawekne putu..

Mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku,
Cepet mbok endang golekno mantu..
Wis to mbok masio ra patek ayu,
Sikat mbok timbang kisut ra payu..

Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Timbang engko paiman iki selak nesu..
Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Rabekno to mbok engko tak gawekne putu..

Mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku,
Cepet mbok endang golekno mantu..
Wis to mbok masio ra patek ayu,
Sikat mbok selak kisut ra payu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *