Sega Jamblang

Versi: Diana Sastra

“niat isun
“arep maca kemate
“wong dagang sega jamblang
“dudu ngemat-ngemat wong balik nonton
“dudu ngemat won tes guna tani
“sing dikemat minangka
“wong sejagat buana
“gede cilik tua enom
“sing enake wis keceluk
“ning kota lan ning desa-desa
“teka welas teka asih
“teka idep teka madep
“yen wis turu gage nglilira
“yen wis nglilir gage tangiya
“kelingan ning sega jamblang

SEGA JAMBLANG MASAKANE WONG CIREBON,
REGA MURAH IWAKE WERNA LAN RUPA..
SAMBEL GORENG.., DENDENG ATI..
TINGGAL PILIH SING DADI SENENGE ATI..

BIASANE WONG PADA BALIK BEGADANG,
WETENG KEMPONG PADA NGGULATI WONG DAGANG..
SOPIR MOBIL.., TUKANG BECA..
MINANGKANE DADI SASARAN UTAMA..

reff:
SEGA JAMBLANG (SEGA JAMBLANG),
SEGA JAMBLANG (SEGA JAMBLANG),
AKEH WONG PADA KELINGAN,
GEDE CILIK.., TUA ENOM..
LANANG WADON KEDANAN NING SEGA JAMBLANG..

BIASANE WONG PADA BALIK BEGADANG,
WETENG KEMPONG PADA NGGULATI WONG DAGANG..
SOPIR MOBIL.., TUKANG BECA..
MINANGKANE DADI SASARAN UTAMA..

reff:
SEGA JAMBLANG (SEGA JAMBLANG),
SEGA JAMBLANG (SEGA JAMBLANG),
AKEH WONG PADA KELINGAN,
GEDE CILIK.., TUA ENOM..
LANANG WADON KEDANAN NING SEGA JAMBLANG..

SEGA JAMBLANG MASAKANE WONG CIREBON,
REGA MURAH IWAKE WERNA LAN RUPA..
SAMBEL GORENG.., DENDENG ATI..
TINGGAL PILIH SING DADI SENENGE ATI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *