Apuranen Aku

Versi: Eny Sagita

Aku wis natoni ati,
Aku wis gawe gelo atimu..
Tulusing tresnamu tego tak blenjani,
Amergo roso iki ora soko jroning ati..

Cukup mung semene wae,
Katresnanmu marang aku..
Biso ra biso kudu mbok lalekno,
Lilakno aku diduweni wong liyo..

Duh wong bagus apuranen aku,
Wis wancine pancen tresno mung semene..
Duh wong bagus wis lalekno aku,
Kowe lan aku pancen dudu jodone..

Tutugno lakumu semono ugo lakuku,
Mugo mulyo sumandhing ning uripmu..

reff:
Aku mung biso ndedungo,
Aku mung biso nglilakno..
Mugo kowe nemokne kenyo liyo,
Sing luwih apik ra koyo sing saiki..

Duh wong bagus apuranen aku,
Wis wancine pancen tresno mung semene..
Duh wong bagus wis lalekno aku,
Kowe lan aku pancen dudu jodone..

Tutugno lakumu semono ugo lakuku,
Mugo mulyo sumandhing ning uripmu..

reff:
Aku mung biso ndedungo,
Aku mung biso nglilakno..
Mugo kowe nemokne kenyo liyo,
Sing luwih apik ra koyo sing saiki..

Duh wong bagus apuranen aku,
Wis wancine pancen tresno mung semene..
Duh wong bagus wis lalekno aku,
Kowe lan aku pancen dudu jodone..

Tutugno lakumu semono ugo lakuku,
Mugo mulyo sumandhing ning uripmu..
Mugo mulyo sumandhing ning uripmu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *