Ojo Dumeh (mus mulyadi)

Versi: Mus Mulyadi

Tan kiniro uriping manungso,
Mung sa’pisan ono ngalam ndunyo..
Ngelingono marang podho jalmo,
Sing dinitah kang moho kuoso..

Durung mesti urip tansah mukti,
Nandang susah mesti dialami..
Sopo ngerti urip tembe mburi,
Bakal nandang rekasaning ati..

Nadyan to biso urip mukti,
Marang ibu bopo ojo banjur lali..
Samongso uripmu nelongso,
Sopo maneh kang bakal gelem nulungi..

reff:
Tan kiniro uriping manungso,
Mung sa’pisan ono ngalam ndunyo..
Ngelingono marang podho jalmo,
Sing dinitah kang moho kuoso..

Durung mesti urip tansah mukti,
Nandang susah mesti dialami..
Sopo ngerti urip tembe mburi,
Bakal nandang rekasaning ati..

Ojo lali podho mawas diri,
Yen kepingin katentremaning ati..
Ojo lali pituturku iki,
Sopo ngerti bakal tumekaning janji..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *