Ora Biso Turu (deviana safara)


Deviana-Safara_7
Versi: Deviana Safara

Kekes hawaning wengi sakwise udan,
Luwih kekes jroning ati adoh lan tresnamu..
Tapakku tapakmu nandhes ing dalanan,
Dalan sepi dalan tresnaku..

Opo pancen sliramu wis ra kelingan,
Nalikane lintang lintang sumebar ing tawang..
Nginjen aku lan sliramu pepasihan,
Langit sepi nggugah kenangan..

reff:
Aku ra biso turu wengi terus lumaku,
Kangen kang ngemuli ati malah soyo ndadi..
Ngendeng pikiranku mung mergo sliramu,
Ora bakal mari yen sliramu,
Durung ono ning sandhingku..

reff:
Kekes hawaning wengi sakwise udan,
Luwih kekes jroning ati adoh lan tresnamu..
Tapakku tapakmu nandhes ing dalanan,
Dalan sepi dalan tresnaku..

Opo pancen sliramu wis ra kelingan,
Nalikane lintang lintang sumebar ing tawang..
Nginjen aku lan sliramu pepasihan,
Langit sepi nggugah kenangan..

reff:
Aku ra biso turu wengi terus lumaku,
Kangen kang ngemuli ati malah soyo ndadi..
Ngendeng pikiranku mung mergo sliramu,
Ora bakal mari yen sliramu,
Durung ono ning sandhingku..
—————–
[ver: lyrics]
[id: cslluccv]
[ar: Deviana Safara]
[ti: Ora Biso Turu]
[al: Dangdut jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:32]
[00:02.04]Ora Biso Turu
[00:30.31]by: Deviana Safara
[00:33.31]
[00:35.31]>>>
[00:36.31]>>
[00:37.31]>
[00:38.31]Kekes hawaning wengi
[00:42.16]sakwise udan..
[00:45.71]Luwih kekes jroning ati
[00:48.88]adoh lan tresnamu..
[00:53.11]Tapakku tapakmu
[00:57.41]nandhes ing dalanan,
[01:00.14]Dalan sepi
[01:02.44]dalan tresnaku..
[01:08.17]
[01:11.09]Opo pancen sliramu
[01:15.11]wis ra kelingan..
[01:18.91]Nalikane lintang lintang
[01:22.32]sumebar ing tawang..
[01:26.32]Nginjen aku lan sliramu
[01:31.60]pepasihan,
[01:33.65]Langit sepi
[01:36.32]nggugah kenangan..
[01:40.06]
[02:07.78]>>>
[02:08.78]>>
[02:09.78]>
[02:10.78]Aku ra biso turu
[02:13.68]wengi terus lumaku..
[02:18.04]Kangen kang ngemuli ati
[02:21.66]malah soyo ndadi..
[02:25.64]Ngendeng pikiranku
[02:28.37]mung mergo sliramu..
[02:32.41]Ora bakal mari
[02:35.97]yen sliramu..
[02:39.19]Durung ono
[02:43.29]ning sandhingku..
[02:47.28]
[03:14.28]>>>
[03:15.28]>>
[03:16.28]>
[03:17.26]Kekes hawaning wengi
[03:21.01]sakwise udan..
[03:24.41]Luwih kekes jroning ati
[03:28.40]adoh lan tresnamu..
[03:31.89]Tapakku tapakmu
[03:35.93]nandhes ing dalanan,
[03:38.92]Dalan sepi
[03:41.60]dalan tresnaku..
[03:46.38]
[03:49.50]Opo pancen sliramu
[03:53.60]wis ra kelingan..
[03:57.72]Nalikane lintang lintang
[04:00.69]sumebar ing tawang..
[04:04.86]Nginjen aku lan sliramu
[04:10.22]pepasihan,
[04:12.20]Langit sepi
[04:15.31]nggugah kenangan..
[04:18.68]
[04:46.90]>>>
[04:47.90]>>
[04:48.90]>
[04:49.90]Aku ra biso turu
[04:52.64]wengi terus lumaku..
[04:56.68]Kangen kang ngemuli ati
[04:59.72]malah soyo ndadi..
[05:04.01]Ngendeng pikiranku
[05:07.07]mung mergo sliramu..
[05:10.92]Ora bakal mari
[05:14.53]yen sliramu..
[05:18.15]Durung ono
[05:21.89]ning sandhingku..
[05:25.12]
————
Full mp3:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s