Ora Biso Turu (deviana safara)


Versi: Deviana Safara

Kekes hawaning wengi sakwise udan,
Luwih kekes jroning ati adoh lan tresnamu..
Tapakku tapakmu nandhes ing dalanan,
Dalan sepi dalan tresnaku..

Opo pancen sliramu wis ra kelingan,
Nalikane lintang lintang sumebar ing tawang..
Nginjen aku lan sliramu pepasihan,
Langit sepi nggugah kenangan..

reff:
Aku ra biso turu wengi terus lumaku,
Kangen kang ngemuli ati malah soyo ndadi..
Ngendeng pikiranku mung mergo sliramu,
Ora bakal mari yen sliramu,
Durung ono ning sandhingku..

reff:
Kekes hawaning wengi sakwise udan,
Luwih kekes jroning ati adoh lan tresnamu..
Tapakku tapakmu nandhes ing dalanan,
Dalan sepi dalan tresnaku..

Opo pancen sliramu wis ra kelingan,
Nalikane lintang lintang sumebar ing tawang..
Nginjen aku lan sliramu pepasihan,
Langit sepi nggugah kenangan..

reff:
Aku ra biso turu wengi terus lumaku,
Kangen kang ngemuli ati malah soyo ndadi..
Ngendeng pikiranku mung mergo sliramu,
Ora bakal mari yen sliramu,
Durung ono ning sandhingku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *