Welas Sandiworo

Versi: Wandra

Welas hang sun duweni,
Sak isine ati, mung kanggo riko..
Riko hang isun pujo,
Sun eman lan sun jogo,
Tibane mung suloyo welas sandiworo..

Tatune ati iki wis keliwat perih,
Riko hang nggarai..
Wis kadhung sun percoyo,
Nerimo welaS riko,
Kari gampange riko kepilu wong liyo..

reff:
Wong hang sun welasi saiki wis ilang,
Kudangane ati saiki wis menyang..
Kario mentolo riko ninggal isun,
Kok tego tegone nggawe sun ngeduhung..
Opo iki balesane welas sun hang suci..

reff:
Tatune ati iki wis keliwat perih,
Riko hang nggarai..
Wis kadhung sun percoyo,
Nerimo welaS riko,
Kari gampange riko kepilu wong liyo..

reff:
Wong hang sun welasi saiki wis ilang,
Kudangane ati saiki wis menyang..
Kario mentolo riko ninggal isun,
Kok tego tegone nggawe sun ngeduhung..

Wong hang sun welasi saiki wis ilang,
Kudangane ati saiki wis menyang..
Kario mentolo riko ninggal isun,
Kok tego tegone nggawe sun ngeduhung..
Opo iki balesane welas sun hang suci..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *