Gapuro Tresno

Versi: Nur Bayan

Nyawang mego sumunar ning angkoso,
Tansah ngelingake sliro sing tak tresno..
Arum wangine isih ono ning dodo,
Loro kok tinggalno nangis sing tak rasakno..

Wayah wengi sliramu kegowo ngimpi,
Kepingin mbaleni tresno suci kang ketali..
Nanging saiki wis ra biso nyawiji,
Aku kok cidrani njerit batinku iki..

Gapuro tresno sing wis akeh ninggal crito,
Cerito nelongso sing ra biso tak lalekno..
Nganti saiki tetep ono jroning ati,
Mergo sliramu tresno kang sejati..

Loro rasane rasane aku loro,
Mowo sing ning njero dodo durung biso ngeleremno..
Aku ora ngiro yen lunturing tresno,
Mung mergo jalaran omonge wong liyo..

reff:
Nyawang mego sumunar ning angkoso,
Tansah ngelingake sliro sing tak tresno..
Arum wangine isih ono ning dodo,
Loro kok tinggalno nangis sing tak rasakno..

Wayah wengi sliramu kegowo ngimpi,
Kepingin mbaleni tresno suci kang ketali..
Nanging saiki wis ra biso nyawiji,
Aku kok cidrani njerit batinku iki..

Gapuro tresno sing wis akeh ninggal crito,
Cerito nelongso sing ra biso tak lalekno..
Nganti saiki tetep ono jroning ati,
Mergo sliramu tresno kang sejati..

Loro rasane rasane aku loro,
Mowo sing ning njero dodo durung biso ngeleremno..
Aku ora ngiro yen lunturing tresno,
Mung mergo jalaran omonge wong liyo..
Mung mergo jalaran omonge wong liyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *