Bido Bido Dadamu Putih

Versi: Koes Plus

Bido bido dadamu putih,
Nyamber nyamber mergo ngelih..
Sworo sambat lirih lirih,
Lirih lirih..

Bido bido dadamu putih,
Cucuk cakar mambu getih..
Mangan kuthuk milih milih,
Milih milih..

Ning nong ning gong wak bayan,
Sego jagung ora doyan..
Jangan kangkung ora mangan..
Ning nong ning gong wak bayan..

reff:
Ning nong ning gong wak bayan,
Sego jagung ora doyan..
Jangan kangkung ora mangan..
Ning nong ning gong wak bayan..

Bido bido dadamu putih,
Nyamber nyamber mergo ngelih..
Sworo sambat lirih lirih,
Lirih lirih..

Bido bido dadamu putih,
Cucuk cakar mambu getih..
Mangan kuthuk milih milih,
Milih milih..

Ning nong ning gong wak bayan,
Sego jagung ora doyan..
Jangan kangkung ora mangan..
Ning nong ning gong wak bayan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *