Ojo Dumeh (emillia contessa)

Versi: Emillia Contessa

Ojo dumeh yo saiki sugih,
Banjur lali karo konco lawase..
Saiki ngono mobilmu mercy,
Mbok yo eling naliko jaman isih mlarat..

Ben ngopo elek iki kancamu,
Konco lawas konco bareng soko ndeso..
Mbok yo elingo jaman semono,
Gawean saben isuk nggiring kebo..

Arepo ganti jeneng si jono dadi joni,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..
Arepo ganti jeneng si minah dadi mince,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..

Ngono yo ngono tapi sing eling,
Ojo dumeh wis dadi wong pilih tanding..
Tekane kutho gek lagi wingi,
Kebangeten ngomong jowo jare lali..

reff:
Arepo ganti jeneng si jono dadi joni,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..
Arepo ganti jeneng si minah dadi mince,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..

Ngono yo ngono tapi sing eling,
Ojo dumeh wis dadi wong pilih tanding..
Tekane kutho gek lagi wingi,
Kebangeten ngomong jowo jare lali..

Arepo ganti jeneng si jono dadi joni,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..
Arepo ganti jeneng si minah dadi mince,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *