Tembus Jroning Ati


Deviana-Safara_5
Versi: Deviana Safara

Ono sing ilang jeroning atiku,
Nalikane ra ning sandhingku..
Ning saben wektu aku tansah kelingan,
Marang sliramu pepujane atiku..

Mung laras iki nembangke kangenku,
Gawe tombo sepi atiku..
Kangenku iki bukti gedhe tresnoku,
Tak jaluk setyomu ra pupus kantine wektu..

reff:
Tembus jroning ati
Roso kangen marang sliramu..
Njero nandes ning ati,
Kangen iki mergo tresnoku..

Tembus jroning ati
Roso kangen pingin ketemu..
Ra ono sing ngganteni,
Kabeh tembung mung biso ketemu..
Tak larung kangenku iki,
Lewat laras sworo atiku..

reff:
Ono sing ilang jeroning atiku,
Nalikane ra ning sandhingku..
Ning saben wektu aku tansah kelingan,
Marang sliramu pepujane atiku..

Mung laras iki nembangke kangenku,
Gawe tombo sepi atiku..
Kangenku iki bukti gedhe tresnoku,
Tak jaluk setyomu ra pupus kantine wektu..

reff:
Tembus jroning ati
Roso kangen marang sliramu..
Njero nandes ning ati,
Kangen iki mergo tresnoku..

Tembus jroning ati
Roso kangen pingin ketemu..
Ra ono sing ngganteni,
Kabeh tembung mung biso ketemu..

Tak larung kangenku iki,
Lewat laras sworo atiku..
Tak larung kangenku iki,
Lewat laras sworo atiku..
—————-
[ver: lyrics]
[id: soochccv]
[ar: Deviana Safara]
[ti: Tembus Jroning Ati]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:12]
[00:01.09]Tembus Jroning Ati
[00:34.09]Versi: Deviana Safara
[00:37.09]
[00:40.09]>>>
[00:41.09]>>
[00:42.09]>
[00:43.09]Ono sing ilang
[00:45.99]jeroning atiku,
[00:49.99]Nalikane ra ning
[00:53.02]sandhingku..
[00:56.71]Ning saben wektu
[00:59.37]aku tansah kelingan,
[01:02.86]Marang sliramu
[01:05.72]pepujane atiku..
[01:11.39]
[01:13.13]Mung laras iki
[01:15.80]nembangke kangenku,
[01:19.41]Gawe tombo
[01:21.34]sepi atiku..
[01:25.69]Kangenku iki
[01:28.86]bukti gedhe tresnoku,
[01:33.05]Tak jaluk setyomu
[01:35.72]ra pupus kantine wektu..
[01:41.13]
[01:59.82]>>>
[02:00.82]>>
[02:01.82]>
[02:02.82]Tembus jroning ati
[02:05.37]Roso kangen
[02:07.30]marang sliramu..
[02:09.23]Njero nandes ning ati,
[02:12.33]Kangen iki
[02:13.65]mergo tresnoku..
[02:15.82]Tembus jroning ati
[02:18.68]Roso kangen
[02:20.49]pingin ketemu..
[02:22.35]Ra ono sing ngganteni,
[02:25.46]Kabeh tembung
[02:27.02]mung biso ketemu..
[02:30.51]Tak larung kangenku iki,
[02:33.67]Lewat laras sworo atiku..
[02:39.83]
[03:04.53]>>>
[03:05.53]>>
[03:06.53]>
[03:07.53]Ono sing ilang
[03:09.96]jeroning atiku,
[03:13.81]Nalikane ra ning
[03:16.85]sandhingku..
[03:20.16]Ning saben wektu
[03:23.15]aku tansah kelingan,
[03:26.75]Marang sliramu
[03:29.72]pepujane atiku..
[03:35.21]
[03:36.82]Mung laras iki
[03:39.81]nembangke kangenku,
[03:43.55]Gawe tombo
[03:45.72]sepi atiku..
[03:49.38]Kangenku iki
[03:52.87]bukti gedhe tresnoku,
[03:56.36]Tak jaluk setyomu
[03:59.21]ra pupus kantine wektu..
[04:04.81]
[04:20.67]>>>
[04:21.67]>>
[04:22.67]>
[04:23.67]Tembus jroning ati
[04:26.23]Roso kangen
[04:27.16]marang sliramu..
[04:29.83]Njero nandes ning ati,
[04:33.07]Kangen iki
[04:33.73]mergo tresnoku..
[04:36.41]Tembus jroning ati
[04:38.64]Roso kangen
[04:40.63]pingin ketemu..
[04:43.18]Ra ono sing ngganteni,
[04:46.10]Kabeh tembung
[04:47.66]mung biso ketemu..
[04:51.02]Tak larung kangenku iki,
[04:54.44]Lewat laras sworo atiku..
[05:00.54]Tak larung kangenku iki,
[05:04.34]Lewat laras sworo atiku..
[05:09.06]
———–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s