Tembus Jroning Ati


Versi: Deviana Safara

Ono sing ilang jeroning atiku,
Nalikane ra ning sandhingku..
Ning saben wektu aku tansah kelingan,
Marang sliramu pepujane atiku..

Mung laras iki nembangke kangenku,
Gawe tombo sepi atiku..
Kangenku iki bukti gedhe tresnoku,
Tak jaluk setyomu ra pupus kantine wektu..

reff:
Tembus jroning ati
Roso kangen marang sliramu..
Njero nandes ning ati,
Kangen iki mergo tresnoku..

Tembus jroning ati
Roso kangen pingin ketemu..
Ra ono sing ngganteni,
Kabeh tembung mung biso ketemu..
Tak larung kangenku iki,
Lewat laras sworo atiku..

reff:
Ono sing ilang jeroning atiku,
Nalikane ra ning sandhingku..
Ning saben wektu aku tansah kelingan,
Marang sliramu pepujane atiku..

Mung laras iki nembangke kangenku,
Gawe tombo sepi atiku..
Kangenku iki bukti gedhe tresnoku,
Tak jaluk setyomu ra pupus kantine wektu..

reff:
Tembus jroning ati
Roso kangen marang sliramu..
Njero nandes ning ati,
Kangen iki mergo tresnoku..

Tembus jroning ati
Roso kangen pingin ketemu..
Ra ono sing ngganteni,
Kabeh tembung mung biso ketemu..

Tak larung kangenku iki,
Lewat laras sworo atiku..
Tak larung kangenku iki,
Lewat laras sworo atiku..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *