Ngelingono Umurmu

Versi: Mus Mulyadi

Ojo rumongso kowe cah sing pinter dewe,
Ojo rumongso kowe cah sing ayu dewe..
Urip ning ndunyo kudu biso srawung konco,
Ngelingono umurmu coba wis piro..
Ngelingono umurmu coba wis piro..

Yen golek priyo ora usah sing wis titel,
Yen golek priyo ora ndelok kantong kandel..
Bondho lan rupo ora marak’ake tentrem,
Ngelingono umurmu coba wis piro..
Ngelingono umurmu coba wis piro..

Jodho ojo diburu ra’ teko dewe,
Ojo kokean milih olo mengkone..
Kokean karep kokean nyacat ning priyo,
Tembene mburi dadi perawan sing tuwo..

Yen golek priyo ora usah sing wis titel,
Yen golek priyo ora ndelok kantong kandel..
Bondho lan rupo ora marak’ake tentrem,
Ngelingono umurmu coba coba wis piro..
Ngelingono umurmu coba wis piro..

reff:
Yen golek priyo ora usah sing wis titel,
Yen golek priyo ora ndelok kantong kandel..
Bondho lan rupo ora marak’ake tentrem,
Ngelingono umurmu coba coba wis piro..
Ngelingono umurmu coba wis piro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *