Telpon Telponan

Versi: Mbah Gelung

Duwe pacar adoh
Nglewati laut alas lan gunung..
Nek apel ora bingung,
Cukup halo neng telpon..

Aku neng pulau jawa,
Sliramu neng pulau sumatra..
Nek malam mingguan,
Cukup mojok sms-an..

reff:
Ojo podo kuatir,
Ndunyo tambah maju..
Nadyan aku adoh,
Iso ngobrol sakwaktu-waktu..

Saben sms-an utowo telpon-telponan,
Ora dadi pikiran nadyan pulsa kebobolan..
Sing penting iso ngobrol,
Karo sing tak sayang-sayang..

Duwe pacar adoh
Nglewati laut alas lan gunung..
Nek apel ora bingung,
Cukup halo neng telpon..

reff:
Duwe pacar adoh
Nglewati laut alas lan gunung..
Nek apel ora bingung,
Cukup halo neng telpon..

Aku neng pulau jawa,
Sliramu neng pulau sumatra..
Nek malam mingguan,
Cukup mojok sms-an..

reff:
Ojo podo kuatir,
Ndunyo tambah maju..
Nadyan aku adoh,
Iso ngobrol sakwaktu-waktu..

Saben sms-an utowo telpon-telponan,
Ora dadi pikiran nadyan pulsa kebobolan..
Sing penting iso ngobrol,
Karo sing tak sayang-sayang..

Ojo podo kuatir,
Ndunyo tambah maju..
Nadyan aku adoh,
Iso ngobrol sakwaktu-waktu..

Saben sms-an utowo telpon-telponan,
Ora dadi pikiran nadyan pulsa kebobolan..
Sing penting iso ngobrol,
Karo sing tak sayang-sayang..

Duwe pacar adoh
Nglewati laut alas lan gunung..
Nek apel ora bingung,
Cukup halo neng telpon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *