Pitutur Wong Tuwo

Versi : Mbah Gelung ft. Untung Blangkon

GRESIK TUNG SUROBOYO,
OLEH REJEKI SITIK LUNG OJO NGERSULO..
JOMBANG KERTOSONO,
OJO BIMBANG MRING SING KUOSO..

SARIP TUNG TAMBAK OSO,
DADI WONG URIP OJO GAMPANG NELONGSO..
UWUR UWUR TUNG TENGAHING SEGORO,
OJO NGAWUR URIP NENG NDUNYO..

HO NO CO RO KO DO TO SO WO LO,
PO DHO JO YO NYO MO GO BO THO NGO..
IKU MONO PITUTURING WONG TUWO,
SING RA PERCOYO BAKAL CILOKO..

IWAK PINDANG TUNG TENGAHING SEGORO,
DADI WONG LANANG OJO WEDI REKOSO..
APA MANING JAMAN WIS MERDEKO,
YO DHO MAKARYO BEN OLEH KOYO..

reff:
GRESIK TUNG SUROBOYO,
OLEH REJEKI SITIK LUNG OJO NGERSULO..
JOMBANG KERTOSONO,
OJO BIMBANG MRING SING KUOSO..

SARIP TUNG TAMBAK OSO,
DADI WONG URIP OJO GAMPANG NELONGSO..
UWUR UWUR TUNG TENGAHING SEGORO,
OJO NGAWUR URIP NENG NDUNYO..

HO NO CO RO KO DO TO SO WO LO,
PO DHO JO YO NYO MO GO BO THO NGO..
IKU MONO PITUTURING WONG TUWO,
SING RA PERCOYO BAKAL CILOKO..

IWAK PINDANG TUNG TENGAHING SEGORO,
DADI WONG LANANG OJO WEDI REKOSO..
APA MANING JAMAN WIS MERDEKO,
YO DHO MAKARYO BEN OLEH KOYO..

reff:
GRESIK TUNG SUROBOYO,
OLEH REJEKI SITIK LUNG OJO NGERSULO..
JOMBANG KERTOSONO,
OJO BIMBANG MRING SING KUOSO..

SARIP TUNG TAMBAK OSO,
DADI WONG URIP OJO GAMPANG NELONGSO..
UWUR UWUR TUNG TENGAHING SEGORO,
OJO NGAWUR URIP NENG NDUNYO..

HO NO CO RO KO DO TO SO WO LO,
PO DHO JO YO NYO MO GO BO THO NGO..
IKU MONO PITUTURING WONG TUWO,
SING RA PERCOYO BAKAL CILOKO..

IWAK PINDANG TUNG TENGAHING SEGORO,
DADI WONG LANANG OJO WEDI REKOSO..
APA MANING JAMAN WIS MERDEKO,
YO DHO MAKARYO BEN OLEH KOYO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *