Clutak

Versi: Wiwik Sagita

Aku emoh dadi korbane wong lanang,
Sing jlalatan yen nyawang wedok wedok’an..
Dirasakne lan terus ditinggalake,
Luwih becik aku urip dewe..

Ora sudi aku mbok dadekne bojo,
Tiwas mengko uripku dadi nelongso..
Sakbendino mbok maru karo wong liyo,
Luwih becik kowe tak tinggal lungo..

Dasar wong lanang clutak,
Ndolek mongso koyo luwak,
Yen ono wong wedok liwat,
Syahwate wis ora kuat,
Pengen ngembat..

Dasar wong lanang nggragas,
Nduwe siji ora puas,
Senengane gonta ganti,
Yen perlu yo nikah siri,
Ora sudi..aku ora sudi..

Aku emoh dadi korbane wong lanang,
Sing jlalatan yen nyawang wedok wedok’an..
Dirasakne lan terus ditinggalake,
Luwih becik aku urip dewe..

Ora sudi aku mbok dadekne bojo,
Tiwas mengko uripku dadi nelongso..
Sakbendino mbok maru karo wong liyo,
Luwih becik kowe tak tinggal lungo..

reff:
Dasar wong lanang clutak,
Ndolek mongso koyo luwak,
Yen ono wong wedok liwat,
Syahwate wis ora kuat,
Pengen ngembat..

Dasar wong lanang nggragas,
Nduwe siji ora puas,
Senengane gonta ganti,
Yen perlu yo nikah siri,
Ora sudi..aku ora sudi..

Dasar wong lanang clutak,
Ndolek mongso koyo luwak,
Yen ono wong wedok liwat,
Syahwate wis ora kuat,
Pengen ngembat..

Dasar wong lanang nggragas,
Nduwe siji ora puas,
Senengane gonta ganti,
Yen perlu yo nikah siri,
Ora sudi..aku ora sudi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *