Lilo (dangdut-didi kempot)

“Lilo Dangdut versi Didi Kempot”

Opo wis ora kelingan,
Sumpah janjimu mung marang aku..
Sineksen lintang rembulan,
Jarene tresnamu mung kanggo aku..

Wus nganti telung ketigo,
Nanging sliramu ora kirim warto..
Bareng saiki wis teko,
Kowe malah nggandeng priyo liyo..

Ora nyono ora ngiro,
Kowe medhot talining asmoro..
Tresnaku kang tulus suci,
Ra mbok jogo malah mbok blenjani..

Opo pancen wis nasibku,
Kudu pisahan karo sliramu..
Najan abot jroning ati,
Nanging aku ra biso ngoncati..

Lilo atiku wis lilo,
Najan batinku keloro-loro..
Nanging aku ra kuwowo,
Mergo atiku wis kebacut tresno..

reff:
Opo wis ora kelingan,
Sumpah janjimu mung marang aku..
Sineksen lintang rembulan,
Jarene tresnamu mung kanggo aku..

Wus nganti telung ketigo,
Nanging sliramu ora kirim warto..
Bareng saiki wis teko,
Kowe malah nggandeng priyo liyo..

Ora nyono ora ngiro,
Kowe medhot talining asmoro..
Tresnaku kang tulus suci,
Ra mbok jogo malah mbok blenjani..

Opo pancen wis nasibku,
Kudu pisahan karo sliramu..
Najan abot jroning ati,
Nanging aku ra biso ngoncati..

Lilo atiku wis lilo,
Najan batinku keloro-loro..
Nanging aku ra kuwowo,
Mergo atiku wis kebacut tresno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *