Tresno Palsu

Versi: Ayunda Dera ft. Ali

Lk:
Duh si ati sing tak tresnani,
Rungokno tangising ati..
Kowe wong paling tak tresnani,
Mentolo malah mblenjani..

Pr:
Duh kangmas sing nate tak tresnani,
Sepuraen aku iki..
Aku ngerti tresnamu suci,
Nanging iki urusan ati..

Lk:
Duh si ati sing paling tak pujo,
Mergo opo kowe kok mentolo..
Opo kowe lali jaman semono,
Hubungane wis nganti wong tuwo..

Pr:
Aku belum pernah mikir kesana,
Yang kupikir hanya senangnya saja..
Maaf bila aku banyak salahnya,
Bikin kangmas malah menderita..

LK:
Asline tresnaku gedhe,
Kanggo sliramu cah ayu..
Nanging tresnamu kabeh,
Kuwi palsu..

reff:
Pr:
Duh kangmas sing nate tak tresnani,
Sepuraen aku iki..
Aku ngerti tresnamu suci,
Nanging iki urusan ati..

Lk:
Duh si ati sing paling tak pujo,
Mergo opo kok kowe mentolo..
Opo kowe lali jaman semono,
Hubungane wis nganti wong tuwo..

Pr:
Aku belum pernah mikir kesana,
Yang kupikir hanya senangnya saja..
Maaf bila aku banyak salahnya,
Bikin kangmas malah menderita..

LK:
Asline tresnaku gedhe,
Kanggo sliramu cah ayu..
Nanging tresnamu kabeh,
Kuwi palsu..
Nanging tresnamu kabeh,
Kuwi palsu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *