Misah Tresno

Versi: Ali

Ombak teleng ria pacitan,
Dadi seksi lelakon jaman semono..
Ora pisah sak lawase,
Koyo mlati lan wangine
Sumpah janji prasetyamu,
marang aku..

Tangis mbrebes mili ono pipi,
Tanpo ngerti opo salah lan dosaku..
Kowe megatake tresno,
Pilih karo priyo liyo
Jebul tresnamu ora keno dipercoyo..

reff:
Yo wis pancen nasibku,
Nandang loro sakjroning atiku..
Yo tak lilakke awakmu,
Tanpo pamit kowe ninggalake aku..

Opo iki dadi pesthine gusti,
Tresno kuwi ora kudu andarbeni..

reff:
Ombak teleng ria pacitan,
Dadi seksi lelakon jaman semono..
Ora pisah sak lawase,
Koyo mlati lan wangine
Sumpah janji prasetyamu,
marang aku..

Tangis mbrebes mili ono pipi,
Tanpo ngerti opo salah lan dosaku..
Kowe megatake tresno,
Pilih karo priyo liyo
Jebul tresnamu ora keno dipercoyo..

reff:
Yo wis pancen nasibku,
Nandang loro sakjroning atiku..
Yo tak lilakke awakmu,
Tanpo pamit kowe ninggalake aku..

Opo iki dadi pesthine gusti,
Tresno kuwi ora kudu andarbeni..
Yo mung siji dadi prasetyaning ati,
Tresno iki tak gowo tekaning pati..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *