Manis Ing Lambe

Lirik lagu Sanguturu ke-3200 Manis Ing Lambe
Versi : Didi Kempot

PADHANGING MBULAN,
NANGING GAWE PETENGING ATIKU..
TANSAH KELINGAN MRING SLIRAMU,
WOH ING AREN, AKU TANSAH ELING..

GUMEBYARING LINTANG,
ING ANGKOSO, KATON NGIWI IWI..
SUMILIRING ANGIN WENGI,
NAMBAH TRENYUH ING ATIKU..

GEK DOSAKU OPO,
KOK SLIRAMU, TEGO NINGGAL AKU..
TRESNAKU IKI TULUS LAN SUCI,
TEGO SLIRAMU MBLENJANI..

MANISING LAMBE,
DEK SEMONO KOYO TANPO WISO..
SEKABEHING MAU TANPO BUKTI,
TANSAH GAWE LORO ATI..

GEK DOSAKU OPO,
KOK SLIRAMU, TEGO NINGGAL AKU..
TRESNAKU IKI TULUS LAN SUCI,
TEGO SLIRAMU MBLENJANI..

MANISING LAMBE,
DEK SEMONO KOYO TANPO WISO..
SEKABEHING MAU TANPO BUKTI,
TANSAH GAWE LORO ATI..

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *