Welas Sandiworo

Wandra_2
Versi: Wandra

Welas hang sun duweni,
Sak isine ati, mung kanggo riko..
Riko hang isun pujo,
Sun eman lan sun jogo,
Tibane mung suloyo welas sandiworo..

Tatune ati iki wis keliwat perih,
Riko hang nggarai..
Wis kadhung sun percoyo,
Nerimo welaS riko,
Kari gampange riko kepilu wong liyo..

reff:
Wong hang sun welasi saiki wis ilang,
Kudangane ati saiki wis menyang..
Kario mentolo riko ninggal isun,
Kok tego tegone nggawe sun ngeduhung..
Opo iki balesane welas sun hang suci..

reff:
Tatune ati iki wis keliwat perih,
Riko hang nggarai..
Wis kadhung sun percoyo,
Nerimo welaS riko,
Kari gampange riko kepilu wong liyo..

reff:
Wong hang sun welasi saiki wis ilang,
Kudangane ati saiki wis menyang..
Kario mentolo riko ninggal isun,
Kok tego tegone nggawe sun ngeduhung..

Wong hang sun welasi saiki wis ilang,
Kudangane ati saiki wis menyang..
Kario mentolo riko ninggal isun,
Kok tego tegone nggawe sun ngeduhung..
Opo iki balesane welas sun hang suci..
—————-
[ver: lyrics]
[id: szlkuqcv]
[ar: Wandra]
[ti: Welas Sandiworo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:18]
[00:01.08]Welas Sandiworo
[00:22.03]Versi: Wandra
[00:25.03]
[00:27.03]>>>
[00:28.03]>>
[00:29.03]>
[00:30.03]Welas hang sun duweni,
[00:36.27]Sak isine ati,
[00:41.88]mung kanggo riko..
[00:48.09]Riko hang isun pujo,
[00:52.69]Sun eman lan sun jogo,
[00:56.55]Tibane mung suloyo
[00:59.01]welas sandiworo..
[01:03.80]
[01:06.28]Tatune ati iki
[01:12.25]wis keliwat perih,
[01:17.18]Riko hang nggarai..
[01:23.85]Wis kadhung sun percoyo,
[01:27.70]Nerimo welas riko,
[01:31.31]Kari gampange riko
[01:35.10]kepilu wong liyo..
[01:39.33]
[02:05.95]>>>
[02:06.95]>>
[02:07.95]>
[02:08.95]Wong hang sun welasi
[02:12.69]saiki wis ilang,
[02:19.10]Kudangane ati
[02:24.38]saiki wis menyang..
[02:29.50]Kario mentolo
[02:35.16]riko ninggal isun,
[02:40.32]Kok tego tegone
[02:45.66]gawe sun ngeduhung..
[02:50.69]Opo iki balesane
[02:56.98]welas sun hang suci..
[03:00.15]
[03:21.26]>>>
[03:22.26]>>
[03:23.26]>
[03:24.26]Tatune ati iki
[03:30.29]wis keliwat perih,
[03:35.20]Riko hang nggarai..
[03:42.35]Wis kadhung sun percoyo,
[03:46.34]Nerimo welas riko,
[03:50.13]Kari gampange riko
[03:54.04]kepilu wong liyo..
[03:58.03]
[04:27.57]>>>
[04:28.57]>>
[04:29.57]>
[04:30.57]Wong hang sun welasi
[04:35.92]saiki wis ilang,
[04:41.14]Kudangane ati
[04:46.56]saiki wis menyang..
[04:51.53]Kario mentolo
[04:57.81]riko ninggal isun,
[05:02.60]Kok tego tegone
[05:07.64]gawe sun ngeduhung..
[05:11.95]
[05:13.06]Wong hang sun welasi
[05:18.29]saiki wis ilang,
[05:23.64]Kudangane ati
[05:28.99]saiki wis menyang..
[05:34.08]Kario mentolo
[05:40.17]riko ninggal isun,
[05:45.27]Kok tego tegone
[05:50.20]nggawe sun ngeduhung..
[05:55.29]Opo iki balesane
[06:01.51]welas sun hang suci..
[06:05.49]
———–
Preview:

Advertisements

Tego Temenan

Suliyana_7
Versi: Suliyana

Mentolone riko ninggalno isun,
Hang wis kadhung seru welase..
Tego temenan riko nyang isun,
Salah paran awak isun iki..

Kabeh wis sun turuti penjaluk riko,
Kurang paran isun nyang riko..
Isun iki menungso hang duwe roso,
Kari nemen riko ninggal isun..

reff:
Lorone ati iki yo sing biso,
Nyepuro riko mergo ngersulo..
Tatu batin hang nggarai sun loro,
Keronto ronto batin kesikso mergo riko..
Batin kesikso mergo riko..

reff:
Kabeh wis sun turuti penjaluk riko,
Kurang paran isun nyang riko..
Isun iki menungso hang duwe roso,
Kari nemen riko ninggal isun..

reff:
Lorone ati iki yo sing biso,
Nyepuro riko mergo ngersulo..
Tatu batin hang nggarai sun loro,
Keronto ronto batin kesikso mergo riko..

Lorone ati iki yo sing biso,
Nyepuro riko mergo ngersulo..
Tatu batin hang nggarai sun loro,
Keronto ronto batin kesikso mergo riko..
Batin kesikso mergo riko..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wkivhzcv]
[ar: Suliyana]
[ti: Tego Temenan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:01.11]Tego Temenan
[00:07.27]Versi: Suliyana
[00:09.27]
[00:11.27]>>>
[00:12.27]>>
[00:13.27]>
[00:14.27]Mentolone riko
[00:17.41]ninggalno isun,
[00:21.14]Hang wis kadhung
[00:23.93]seru welase..
[00:28.78]Tego temenan
[00:30.84]riko nyang isun,
[00:35.38]Salah paran
[00:37.93]awak isun iki..
[00:45.77]
[00:52.81]Kabeh wis sun turuti
[00:56.15]penjaluk riko,
[00:59.64]Kurang paran
[01:03.00]isun nyang riko..
[01:06.66]Isun iki menungso
[01:10.35]hang duwe roso,
[01:13.58]Kari nemen
[01:17.43]riko ninggal isun..
[01:24.22]
[01:46.86]>>>
[01:47.86]>>
[01:48.86]>
[01:49.86]Lorone ati iki
[01:54.20]yo sing biso,
[01:58.12]Nyepuro riko
[02:01.13]mergo ngersulo..
[02:06.30]Tatu batin hang
[02:08.73]nggarai sun loro,
[02:13.51]Keronto ronto
[02:17.30]batin kesikso
[02:19.73]mergo riko..
[02:24.52]Batin kesikso
[02:27.06]mergo riko..
[02:31.22]
[02:42.51]>>>
[02:43.51]>>
[02:44.51]>
[02:45.51]Kabeh wis sun turuti
[02:49.74]penjaluk riko,
[02:52.85]Kurang paran
[02:56.27]isun nyang riko..
[02:59.82]Isun iki menungso
[03:03.23]hang duwe roso,
[03:06.61]Kari nemen
[03:10.28]riko ninggal isun..
[03:17.68]
[03:40.43]>>>
[03:41.43]>>
[03:42.43]>
[03:43.43]Lorone ati iki
[03:46.74]yo sing biso,
[03:50.65]Nyepuro riko
[03:53.46]mergo ngersulo..
[03:59.18]Tatu batin hang
[04:01.35]nggarai sun loro,
[04:06.08]Keronto ronto
[04:09.50]batin kesikso
[04:12.55]mergo riko..
[04:18.52]Lorone ati iki
[04:21.70]yo sing biso,
[04:25.80]Nyepuro riko
[04:28.54]mergo ngersulo..
[04:34.38]Tatu batin hang
[04:36.37]nggarai sun loro,
[04:41.42]Keronto ronto
[04:44.71]batin kesikso
[04:47.01]mergo riko..
[04:52.24]Batin kesikso
[04:54.29]mergo riko..
[05:00.33]
———–
Preview:

Rupo Lan Dunyo

Denik-Armila
Versi: Denik Armila

Mung riko hang sun anteni,
Mung riko hang sun welasi..
Bondo dunyo sun taruhi,
Ilange nyowo sun belani..

Hee iye iye iye..
Hee iye iye iye..

Rupo lan dunyo sing dadi mergo,
Susah seneng podo disonggo..
Hang sun jaluk riko ojo ngelali,
Gawe ngeloro ati..

Isun demen riko sing mergo rupo,
Isun demen riko sing mergo dunyo..
Rupo lan dunyo sing dadi paran,
Hang sun jaluk biso sesandhingan..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

reff:
Hee iye iye iye..
Hee iye iye iye..

Rupo lan dunyo sing dadi mergo,
Susah seneng podo disonggo..
Hang sun jaluk riko ojo ngelali,
Gawe ngeloro ati..

Isun demen riko sing mergo rupo,
Isun demen riko sing mergo dunyo..
Rupo lan dunyo sing dadi paran,
Hang sun jaluk biso sesandhingan..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

reff:
Hee iye iye iye..
Hee iye iye iye..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Hee iye iye iye..
Hee iye iye iye..
Hooo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zzubhpcv]
[ar: Denik Armila]
[ti: Rupo Lan Dunyo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:19]
[00:01.05]Rupo Lan Dunyo
[00:14.03]by: Denik Armila
[00:16.03]
[00:18.03]>>>
[00:19.03]>>
[00:20.03]>
[00:21.03]Mung riko hang sun anteni,
[00:25.33]Mung riko hang sun welasi..
[00:29.19]Bondo dunyo sun taruhi,
[00:33.04]Ilange nyowo sun belani..
[00:38.65]
[00:41.21]Hee iye iye iye..
[00:45.68]Hee iye iye iye..
[00:50.09]
[00:57.68]Rupo lan dunyo
[00:59.30]sing dadi mergo..
[01:01.16]Susah seneng
[01:02.61]podo disonggo..
[01:04.84]Hang sun jaluk
[01:06.87]riko ojo ngelali,
[01:09.11]Gawe ngeloro ati..
[01:13.92]
[01:15.70]Isun demen riko
[01:18.63]sing mergo rupo..
[01:22.79]Isun demen riko
[01:27.12]sing mergo dunyo..
[01:30.98]Rupo lan dunyo
[01:33.17]sing dadi paran,
[01:35.22]Hang sun jaluk
[01:37.15]biso sesandhingan..
[01:41.76]
[01:46.60]Njaluk paran riko
[01:48.60]sun turuti,
[01:50.46]Lintang rembulan
[01:52.33]sun labuhi..
[01:54.75]Masio nyowo
[01:56.31]sun belani,
[01:58.37]Hang sun jaluk
[02:00.60]ojo ngloro ati..
[02:06.05]
[02:07.07]Njaluk paran riko
[02:08.62]sun turuti,
[02:10.39]Lintang rembulan
[02:12.31]sun labuhi..
[02:14.68]Masio nyowo
[02:15.92]sun belani,
[02:18.34]Hang sun jaluk
[02:20.33]ojo ngloro ati..
[02:25.87]
[02:29.34]Hee iye iye iye..
[02:33.27]Hee iye iye iye..
[02:37.25]
[02:45.47]Rupo lan dunyo
[02:46.76]sing dadi mergo,
[02:48.94]Susah seneng
[02:50.25]podo disonggo..
[02:52.79]Hang sun jaluk
[02:54.59]riko ojo ngelali,
[02:56.64]Gawe ngeloro ati..
[03:02.19]
[03:03.67]Isun demen riko
[03:06.41]sing mergo rupo,
[03:10.71]Isun demen riko
[03:14.81]sing mergo dunyo..
[03:18.61]Rupo lan dunyo
[03:20.86]sing dadi paran,
[03:22.73]Hang sun jaluk
[03:24.90]biso sesandhingan..
[03:29.82]
[03:34.48]Njaluk paran riko
[03:35.85]sun turuti,
[03:38.03]Lintang rembulan
[03:39.70]sun labuhi..
[03:42.57]Masio nyowo
[03:43.75]sun belani,
[03:45.99]Hang sun jaluk
[03:47.99]ojo ngloro ati..
[03:54.57]
[03:55.13]Njaluk paran riko
[03:56.76]sun turuti,
[03:58.24]Lintang rembulan
[04:00.10]sun labuhi..
[04:02.54]Masio nyowo
[04:03.90]sun belani,
[04:06.15]Hang sun jaluk
[04:08.08]ojo ngloro ati..
[04:13.30]
[04:16.90]Hee iye iye iye..
[04:21.25]Hee iye iye iye..
[04:25.25]
[04:33.93]Njaluk paran riko
[04:35.98]sun turuti,
[04:37.79]Lintang rembulan
[04:39.46]sun labuhi..
[04:42.32]Masio nyowo
[04:43.57]sun belani,
[04:46.06]Hang sun jaluk
[04:47.74]ojo ngloro ati..
[04:53.72]
[04:54.72]Njaluk paran riko
[04:56.14]sun turuti,
[04:57.82]Lintang rembulan
[04:59.93]sun labuhi..
[05:02.23]Masio nyowo
[05:03.61]sun belani,
[05:05.85]Hang sun jaluk
[05:08.03]ojo ngloro ati..
[05:13.50]
[05:14.62]Njaluk paran riko
[05:16.23]sun turuti,
[05:17.66]Lintang rembulan
[05:19.60]sun labuhi..
[05:22.15]Masio nyowo
[05:23.76]sun belani,
[05:25.88]Hang sun jaluk
[05:27.74]ojo ngloro ati..
[05:33.47]
[05:34.34]Njaluk paran riko
[05:36.14]sun turuti,
[05:37.76]Lintang rembulan
[05:39.82]sun labuhi..
[05:42.12]Masio nyowo
[05:43.86]sun belani,
[05:45.84]Hang sun jaluk
[05:47.90]ojo ngloro ati..
[05:53.37]
[05:57.54]Hee iye iye iye..
[06:01.15]Hee iye iye iye..
[06:04.74]
[06:08.92]Hooo..
[06:12.34]
————
Preview:

Gapuro Tresno

Nur-Bayan_4
Versi: Nur Bayan

Nyawang mego sumunar ning angkoso,
Tansah ngelingake sliro sing tak tresno..
Arum wangine isih ono ning dodo,
Loro kok tinggalno nangis sing tak rasakno..

Wayah wengi sliramu kegowo ngimpi,
Kepingin mbaleni tresno suci kang ketali..
Nanging saiki wis ra biso nyawiji,
Aku kok cidrani njerit batinku iki..

Gapuro tresno sing wis akeh ninggal crito,
Cerito nelongso sing ra biso tak lalekno..
Nganti saiki tetep ono jroning ati,
Mergo sliramu tresno kang sejati..

Loro rasane rasane aku loro,
Mowo sing ning njero dodo durung biso ngeleremno..
Aku ora ngiro yen lunturing tresno,
Mung mergo jalaran omonge wong liyo..

reff:
Nyawang mego sumunar ning angkoso,
Tansah ngelingake sliro sing tak tresno..
Arum wangine isih ono ning dodo,
Loro kok tinggalno nangis sing tak rasakno..

Wayah wengi sliramu kegowo ngimpi,
Kepingin mbaleni tresno suci kang ketali..
Nanging saiki wis ra biso nyawiji,
Aku kok cidrani njerit batinku iki..

Gapuro tresno sing wis akeh ninggal crito,
Cerito nelongso sing ra biso tak lalekno..
Nganti saiki tetep ono jroning ati,
Mergo sliramu tresno kang sejati..

Loro rasane rasane aku loro,
Mowo sing ning njero dodo durung biso ngeleremno..
Aku ora ngiro yen lunturing tresno,
Mung mergo jalaran omonge wong liyo..
Mung mergo jalaran omonge wong liyo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vnnbhlcv]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Gapuro Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[00:01.01]Gapuro Tresno – Nur Bayan
[00:27.97]
[00:30.97]>>>
[00:31.97]>>
[00:32.97]>
[00:33.97]Nyawang mego
[00:35.81]sumunar ning angkoso..
[00:40.91]Tansah ngelingake
[00:44.15]sliro sing tak tresno..
[00:48.61]Arum wangine
[00:51.53]isih ono ning dodo..
[00:55.62]Loro kok tinggalno
[00:58.31]nangis sing tak rasakno..
[01:05.33]
[01:06.21]Wayah wengi
[01:07.97]sliramu kegowo ngimpi..
[01:12.73]Kepingin mbaleni
[01:15.67]tresno suci kang ketali..
[01:19.95]Nanging saiki
[01:22.57]wis ra biso nyawiji..
[01:26.49]Aku kok cidrani
[01:29.78]njerit batinku iki..
[01:36.75]
[01:39.55]Gapuro tresno
[01:42.29]sing wis akeh
[01:44.47]ninggal crito..
[01:48.02]Cerito nelongso
[01:49.70]sing ra biso
[01:51.37]tak lalekno..
[01:55.17]Nganti saiki
[01:57.36]tetep ono jroning ati,
[02:01.65]Mergo sliramu
[02:03.82]tresno kang sejati..
[02:09.86]
[02:11.48]Loro rasane
[02:14.71]rasane aku loro..
[02:19.64]Mowo sing ning njero dodo
[02:23.03]durung biso ngeleremno..
[02:26.77]Aku ora ngiro
[02:29.45]yen lunturing tresno..
[02:33.25]Mung mergo jalaran
[02:35.98]omonge wong liyo..
[02:41.14]
[03:02.52]>>>
[03:03.52]>>
[03:04.52]>
[03:05.52]Nyawang mego
[03:07.45]sumunar ning angkoso..
[03:12.67]Tansah ngelingake
[03:15.59]sliro sing tak tresno..
[03:19.76]Arum wangine
[03:23.19]isih ono ning dodo..
[03:26.74]Loro kok tinggalno
[03:29.98]nangis sing tak rasakno..
[03:36.07]
[03:37.38]Wayah wengi
[03:39.37]sliramu kegowo ngimpi..
[03:44.53]Kepingin mbaleni
[03:47.39]tresno suci kang ketali..
[03:51.32]Nanging saiki
[03:53.73]wis ra biso nyawiji..
[03:58.08]Aku kok cidrani
[04:01.45]njerit batinku iki..
[04:07.30]
[04:10.41]Gapuro tresno
[04:14.39]sing wis akeh
[04:16.07]ninggal crito..
[04:19.36]Cerito nelongso
[04:21.04]sing ra biso
[04:22.54]tak lalekno..
[04:26.20]Nganti saiki
[04:28.51]tetep ono jroning ati,
[04:33.06]Mergo sliramu
[04:35.12]tresno kang sejati..
[04:41.59]
[04:42.69]Loro rasane
[04:46.44]rasane aku loro..
[04:51.10]Mowo sing ning njero dodo
[04:54.21]durung biso ngeleremno..
[04:58.07]Aku ora ngiro
[05:00.69]yen lunturing tresno..
[05:04.66]Mung mergo jalaran
[05:06.98]omonge wong liyo..
[05:12.00]Mung mergo jalaran
[05:14.18]omonge wong liyo..
[05:18.72]
———–
Preview:

Osing Ono Jodoh

Sumiati_2
Versi: Sumiati

ISUN SING NINGGAL KANG,
ISUN YO SING LALI..
MULO KADHUNG KESUWEN,
WONG BAKALAN YO AKEH FITNAHAN..

WONG NGABARAKEN KANG,
GOK RIKO WIS KAWIN..
ISUN KELORO-LORO,
LAN MEH BAEN SING KETEMU RIKO..

reff:
WIS PASTINISUN LAN RIKO,
IKI KEMBANGE URIP RING DUNYO..
MASIO RIKO KAWIN,
SUN SING LALI
KANG SUN JALUK YO SAK BALIKE..

YO SEPURANE KANG,
NAWI ONO SALAHE..
SING SALAH ISUN LAN RIKO
SING ONO JODOH SEDULURAN BAEN..

reff:
WIS PASTINISUN LAN RIKO,
IKI KEMBANGE URIP RING DUNYO..
MASIO RIKO KAWIN,
SUN SING LALI
KANG SUN JALUK YO SAK BALIKE..

YO SEPURANE KANG,
NAWI ONO SALAHE..
SING SALAH ISUN LAN RIKO
SING ONO JODOH SEDULURAN BAEN..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pnazhkcv]
[ar: Sumiati]
[ti: Osing Ono Jodoh]
[al: Kendang kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[00:01.02]Osing Ono Jodoh – Sumiati
[00:17.02]
[00:20.02]>>>
[00:21.02]>>
[00:22.02]>
[00:23.02]ISUN SING NINGGAL KANG,
[00:29.52]ISUN YO SING LALI..
[00:37.92]MULO KADHUNG KESUWEN,
[00:44.14]WONG BAKALAN
[00:47.55]YO AKEH FITNAHAN..
[00:51.59]
[00:54.71]WONG NGABARAKEN KANG,
[01:00.68]GOK RIKO WIS KAWIN..
[01:08.45]ISUN KELORO-LORO,
[01:15.86]LAN MEH BAEN
[01:19.04]SING KETEMU RIKO..
[01:23.63]
[01:46.07]>>>
[01:47.07]>>
[01:48.07]>
[01:49.07]WIS PASTINISUN LAN RIKO,
[01:55.57]IKI KEMBANGE URIP
[01:59.98]RING DUNYO..
[02:03.40]MASIO RIKO KAWIN,
[02:10.05]SUN SING LALI
[02:13.42]KANG SUN JALUK
[02:15.03]YO SAK BALIKE..
[02:18.26]
[02:20.76]YO SEPURANE KANG,
[02:27.22]NAWI ONO SALAHE..
[02:35.25]SING SALAH ISUN LAN RIKO
[02:42.71]SING ONO JODOH
[02:45.70]SEDULURAN BAEN..
[02:48.81]
[03:12.75]>>>
[03:13.75]>>
[03:14.75]>
[03:15.75]WIS PASTINISUN LAN RIKO,
[03:21.73]IKI KEMBANGE URIP
[03:25.71]RING DUNYO..
[03:30.13]MASIO RIKO KAWIN,
[03:36.72]SUN SING LALI
[03:39.83]KANG SUN JALUK
[03:41.57]YO SAK BALIKE..
[03:43.93]
[03:46.61]YO SEPURANE KANG,
[03:53.14]NAWI ONO SALAHE..
[04:01.10]SING SALAH ISUN LAN RIKO
[04:08.63]SING ONO JODOH
[04:11.99]SEDULURAN BAEN..
[04:16.47]
————
Preview:

Bido Bido Dadamu Putih

Koes-Plus
Versi: Koes Plus

Bido bido dadamu putih,
Nyamber nyamber mergo ngelih..
Sworo sambat lirih lirih,
Lirih lirih..

Bido bido dadamu putih,
Cucuk cakar mambu getih..
Mangan kuthuk milih milih,
Milih milih..

Ning nong ning gong wak bayan,
Sego jagung ora doyan..
Jangan kangkung ora mangan..
Ning nong ning gong wak bayan..

reff:
Ning nong ning gong wak bayan,
Sego jagung ora doyan..
Jangan kangkung ora mangan..
Ning nong ning gong wak bayan..

Bido bido dadamu putih,
Nyamber nyamber mergo ngelih..
Sworo sambat lirih lirih,
Lirih lirih..

Bido bido dadamu putih,
Cucuk cakar mambu getih..
Mangan kuthuk milih milih,
Milih milih..

Ning nong ning gong wak bayan,
Sego jagung ora doyan..
Jangan kangkung ora mangan..
Ning nong ning gong wak bayan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: kwsahucv]
[ar: Koes Plus]
[ti: Bido-Bido Dadamu Putih]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 02:44]
[00:01.03]Bido Bido Dadamu Putih
[00:06.03]
[00:08.03]>>>
[00:09.03]>>
[00:10.03]>
[00:13.03]Bido bido dadamu putih,
[00:17.03]Nyamber nyamber
[00:18.17]mergo ngelih..
[00:21.92]Sworo sambat lirih lirih,
[00:24.62]Lirih lirih..
[00:28.36]Bido bido dadamu putih,
[00:32.64]Cucuk cakar mambu getih..
[00:37.07]Mangan kuthuk milih milih,
[00:39.86]Milih milih..
[00:42.63]Ning nong ning gong
[00:44.51]wak bayan..
[00:46.61]Sego jagung
[00:49.15]ora doyan..
[00:52.05]Jangan kangkung
[00:54.05]ora mangan..
[00:57.17]Ning nong ning gong
[00:59.65]wak bayan..
[01:01.65]
[01:27.05]>>>
[01:28.05]>>
[01:29.05]>
[01:30.05]Ning nong ning gong
[01:32.10]wak bayan..
[01:34.41]Sego jagung
[01:36.91]ora doyan..
[01:39.41]Jangan kangkung
[01:41.90]ora mangan..
[01:44.21]Ning nong ning gong
[01:46.71]wak bayan..
[01:49.21]Bido bido dadamu putih,
[01:52.78]Nyamber nyamber
[01:55.45]mergo ngelih..
[01:56.61]Sworo sambat lirih lirih,
[01:59.93]Lirih lirih..
[02:03.11]Bido bido dadamu putih,
[02:07.24]Cucuk cakar mambu getih..
[02:10.81]Mangan kuthuk milih milih,
[02:13.80]Milih milih..
[02:16.03]Ning nong ning gong
[02:18.87]wak bayan..
[02:20.87]Sego jagung
[02:23.43]ora doyan..
[02:25.92]Jangan kangkung
[02:28.31]ora mangan..
[02:30.49]Ning nong ning gong
[02:33.12]wak bayan..
[02:35.18]
————–
Preview:

Ojo Dumeh (emillia contessa)

Emillia-Contessa
Versi: Emillia Contessa

Ojo dumeh yo saiki sugih,
Banjur lali karo konco lawase..
Saiki ngono mobilmu mercy,
Mbok yo eling naliko jaman isih mlarat..

Ben ngopo elek iki kancamu,
Konco lawas konco bareng soko ndeso..
Mbok yo elingo jaman semono,
Gawean saben isuk nggiring kebo..

Arepo ganti jeneng si jono dadi joni,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..
Arepo ganti jeneng si minah dadi mince,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..

Ngono yo ngono tapi sing eling,
Ojo dumeh wis dadi wong pilih tanding..
Tekane kutho gek lagi wingi,
Kebangeten ngomong jowo jare lali..

reff:
Arepo ganti jeneng si jono dadi joni,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..
Arepo ganti jeneng si minah dadi mince,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..

Ngono yo ngono tapi sing eling,
Ojo dumeh wis dadi wong pilih tanding..
Tekane kutho gek lagi wingi,
Kebangeten ngomong jowo jare lali..

Arepo ganti jeneng si jono dadi joni,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..
Arepo ganti jeneng si minah dadi mince,
Aku ra bakal panggling tekan ngendi mesti eling..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zkubhhcv]
[ar: Emillia Contessa]
[ti: Ojo Dumeh]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:43]
[00:01.05]Ojo Dumeh – Emillia Contessa
[00:17.05]
[00:19.05]>>>
[00:20.05]>>
[00:21.05]>
[00:22.05]Ojo dumeh yo
[00:24.86]saiki sugih,
[00:28.45]Banjur lali karo
[00:31.14]konco lawase..
[00:34.15]Saiki ngono
[00:36.95]mobilmu mercy
[00:39.89]Mbok yo eling
[00:41.41]naliko jaman isih mlarat..
[00:46.01]Ben ngopo elek,
[00:48.43]iki kancamu
[00:51.47]konco lawas
[00:53.33]konco bareng soko ndeso..
[00:57.13]Mbok yo elingo
[00:59.68]jaman semono,
[01:02.80]Gawean saben isuk
[01:06.03]nggiring kebo..
[01:07.89]Arepo ganti jeneng
[01:12.26]si jono dadi joni
[01:15.36]Aku ra bakal panggling
[01:17.86]tekan ngendi mesti eling..
[01:22.77]Arepo ganti jeneng
[01:25.68]si minah dadi mince
[01:28.13]Aku ra bakal panggling
[01:31.15]tekan ngendi mesti eling..
[01:35.09]Ngono yo ngono
[01:38.78]tapi sing eling
[01:40.89]Ojo dumeh wis dadi
[01:43.84]wong pilih tanding..
[01:46.39]Tekane kutho
[01:49.67]gek lagi wingi
[01:52.29]Kebangeten
[01:54.26]ngomong jowo jare lali..
[01:58.51]
[02:19.02]>>>
[02:20.02]>>
[02:21.02]>
[02:22.02]Arepo ganti jeneng
[02:25.12]si jono dadi joni
[02:27.66]Aku ra bakal panggling
[02:30.58]tekan ngendi mesti eling..
[02:35.37]Arepo ganti jeneng
[02:37.99]si minah dadi mince
[02:40.97]Aku ra bakal panggling
[02:43.77]tekan ngendi mesti eling..
[02:47.81]Ngono yo ngono
[02:50.42]tapi sing eling
[02:53.66]Ojo dumeh wis dadi
[02:55.96]wong pilih tanding..
[02:59.19]Tekane kutho
[03:01.93]gek lagi wingi
[03:04.98]Kebangeten
[03:06.91]ngomong jowo jare lali..
[03:10.64]Arepo ganti jeneng
[03:14.27]si jono dadi joni
[03:17.49]Aku ra bakal panggling
[03:20.17]tekan ngendi mesti eling..
[03:23.83]Arepo ganti jeneng
[03:27.20]si minah dadi mince
[03:30.43]Aku ra bakal panggling
[03:33.10]tekan ngendi mesti eling..
[03:36.66]
————
Preview: