Endi Janjimu


Versi: Ali

Netes eluh eneng pipi,
Gawe bingung ati iki..
Lair batin ora nyawiji,
Namung tansah ngreridu ati..

Wis tak tompo lelakon iki,
Tresno suci tanpo aji..
Bondho dunyo sing nomer siji,
Opo mung mburu senenge ati..

reff:
Wong ayu jagad anekseni,
Janji suci datan biso lali..
Kowe lungo ninggalke aku,
Gandeng priyo kuwi kancaku..

Wis ra ono panggraito,
Roso iki keloro-loro..
Aku ndungo mugo-mugo bisoo,
Tansah urip sing mulyo..

reff:
Wis tak tompo lelakon iki,
Tresno suci tanpo aji..
Bondho dunyo sing nomer siji,
Opo mung mburu senenge ati..

reff:
Wong ayu jagad anekseni,
Janji suci datan biso lali..
Kowe lungo ninggalke aku,
Gandeng priyo kuwi kancaku..

Wis ra ono panggraito,
Roso iki keloro-loro..
Aku ndungo mugo-mugo bisoo,
Tansah urip sing mulyo..
Urip sing mulyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *