Urip Dewe (ita kennes)

Versi: Ita Kennes

Abot lelakonku
Yen diroso jroning ati..
Koyo lagi wingi
Sliramu ngucapke janji..

Sehidup semati
Ucapanmu ning ngarepku..
Nanging opo nyatane
Kok tinggalke saklawase..

Duh gusti
Lakon opo sing tak jalani..
Sliramu wong sing
Paling tak tresnani..

Mentolone sliramu
Tinggalke awakku..
Aku mung urip dewe,
Tanpo ono kancane..

Mentolone sliramu
Ninggalke awakku..
Sing biyen sesandhingan
Ngajak urip bebarengan..

reff:
Banjir eluh ing pipi,
Tanpo ono sing ngusapi..
Peteng dhedheting ati,
Kowe ra biso ngerteni..

Tresnoku mring sliramu,
Ora perlu mbok ragokke..
Nanging opo sliramu,
Kok tinggalke saklawase..

Duh gusti
Lakon opo sing tak jalani..
Sliramu wong sing
Paling tak tresnani..

Mentolone sliramu
Tinggalke awakku..
Aku mung urip dewe,
Tanpo ono kancane..

Mentolone sliramu
Ninggalke awakku..
Sing biyen sesandhingan
Ngajak urip bebarengan..

Mentolone sliramu
Tinggalke awakku..
Aku mung urip dewe,
Tanpo ono kancane..

Mentolone sliramu
Ninggalke awakku..
Sing biyen sesandhingan
Ngajak urip bebarengan..

Duh gusti
Lakon opo sing tak jalani..
Sliramu wong sing
Paling tak tresnani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *