Jogja Dadi Saksi

Versi : Riris Seno

Neng pinggir segoro,
Parangtritis kidul yogja..
Kowe pamit arep lungo,
Jare menyang kutho..

Tak tunggu sedino,
Nganti sewulan ra teko..
Opo batinmu ra kroso,
Opo uwis tego..

Lali lali lali,
Kowe lali opo nglali..
Mendhung nganti udan,
Sing nyekseni lakon iki..

Grimis neng kutho jogja,
Gawe adheme roso..
Nganti kapan anggonmu lungo,
Aku tetep setyo..

Grimis neng kutho jogja,
Nglipur ati sing loro..
Batinku wis kadhung tresno,
Tak tunggu nganti teko..

Tak tunggu sedino,
Nganti sewulan ra teko..
Opo batinmu ra kroso,
Opo uwis tego..

reff:
Lali lali lali,
Kowe lali opo nglali..
Mendhung nganti udan,
Sing nyekseni lakon iki..

Grimis neng kutho jogja,
Gawe adheme roso..
Nganti kapan anggonmu lungo,
Aku tetep setyo..

Grimis neng kutho jogja,
Nglipur ati sing loro..
Batinku wis kadhung tresno,
Tak tunggu nganti teko..

Neng pinggir segoro,
Parangtritis kidul yogja..
Kowe pamit arep lungo,
Jare menyang kutho..

Tak tunggu sedino,
Nganti sewulan ra teko..
Opo batinmu ra kroso,
Opo uwis tego..
Opo batinmu ra kroso,
Opo uwis tego..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *