Sinten to Slirane

Versi: Engkong Ari

Sinten to slirane,
Semu abu-abu agemane..
Lenggahe dewe’an,
Ing terase mesjid madhep ngetan..

Sajak sajak’e koyo lagi
Nunggu wektune adzan..
Semilire angin awan iki
Alon anyibak nyibak rekmane..

Aduh aduh aduh, soyo katon ayune
Aduh aduh aduh, roso rasane mripatku iki
Angel kethip nyawang dewek’e..

Nanging gegodhongane wit-witan awe awe
Ngelingake yen wis kumandang adzane..
Masyaalloh sinten to slirane..
Masyaalloh sinten to slirane..

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *