Kembang Kantil

Versi: Didi Kempot

Mendung mendung udan barat tanpo payung,
Nekat mlaku nuruti ati sing bingung..
Koyo ngene rasane wong lagi wuyung,
Menyang endi nggonku arep njaluk tulung..

Kembang kantil kumantil ing njero ati,
Jenang gulo linali tan biso lali..
Ono sebrang sliramu enggalo bali,
Nganti kapan aku tetep angenteni..

Umpomo bayi ono pinggir njurang,
Rino lan wengi atiku tansah sumelang..
Payung sing ilang kabulno awang awang,
Wanci udan deres gambarmu terus tak sawang..
Mendung mendung udan barat tanpo payung..

reff:
Mendung mendung udan barat tanpo payung,
Nekat mlaku nuruti ati sing bingung..
Koyo ngene rasane wong lagi wuyung,
Menyang endi nggonku arep njaluk tulung..

Kembang kantil kumantil ing njero ati,
Jenang gulo linali tan biso lali..
Ono sebrang sliramu enggalo bali,
Nganti kapan aku tetep angenteni..

Umpomo bayi ono pinggir njurang,
Rino lan wengi atiku tansah sumelang..
Payung sing ilang kabulno awang awang,
Wanci udan deres gambarmu terus tak sawang..

Mendung mendung udan barat tanpo payung..
Nekat mlaku nuruti ati sing bingung..
Koyo ngene rasane wong lagi wuyung,
Menyang endi nggonku arep njaluk tulung..

Kembang kantil kumantil ing njero ati,
Jenang gulo linali tan biso lali..
Ono sebrang sliramu enggalo bali,
Nganti kapan aku tetep angenteni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *