Tangise Rondo Kembang

Versi: Niken Arisandi

ONO CRITANE WONG RONDO KEMBANG,
RINO BENGI NGELAMUN DEWEKAN..
MBREBES MILI SING MARI MARI,
NGELING ELING LORO RING ATINE..

KARI SEKAKEN WONG MUNGGAH KAWIN,
EMONG EMONG YO DIPEKSO BAEN..
PUNGKASANE DIGAWE WIRANG,
BENGI NIKAH ESUKE PEGATAN..

reff:
RONDO KEMBANG RONDO KEMBANG,
MASIO RONDO MAGIH PERAWAN..
KOYO KEMBANG BURU MEKAR,
GANDANE WANGI SING BISO ILANG..
KETHAP KETHIP MERGO DITAMPIK,
YO KEMBANGE NONO HANG NGUTHIK..

KARI SEKAKEN WONG MUNGGAH KAWIN,
EMONG EMONG YO DIPEKSO BAEN..
PUNGKASANE DIGAWE WIRANG,
BENGI NIKAH ESUKE PEGATAN..

reff:
RONDO KEMBANG RONDO KEMBANG,
MASIO RONDO MAGIH PERAWAN..
KOYO KEMBANG BURU MEKAR,
GANDANE WANGI SING BISO ILANG..
KETHAP KETHIP MERGO DITAMPIK,
YO KEMBANGE NONO HANG NGUTHIK..

KARI SEKAKEN WONG MUNGGAH KAWIN,
EMONG EMONG YO DIPEKSO BAEN..
PUNGKASANE DIGAWE WIRANG,
BENGI NIKAH ESUKE PEGATAN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *