Kembang Waru (neneng sahara)

Versi: Neneng Sahara

Arep lunga mendi,
Sun iburi..
Pribasane kembang waru,
Yen adoh kulane rindu,
Kula melu..

Rasa blenak mangan,
Yen dewekan..
Pengen selalu kesanding,
Kaya kulit karo daging,
Pribasane..

reff:
Kula rindu kang,
Kula cinta dudu karna duniane..
Kula demen deweke..

Pribasane kang,
Kurang nyandang bagen kula nerima,
Sing penting kakang setia,
Kula nunut sampe tua..

Rasa blenak mangan,
Yen dewekan..
Pengen selalu kesanding,
Kaya kulit karo daging,
Pribasane..

reff:
Kula rindu kang,
Kula cinta dudu karna duniane..
Kula demen deweke..

Pribasane kang,
Kurang nyandang bagen kula nerima,
Sing penting kakang setia,
Kula nunut sampe tua..

Arep lunga mendi,
Sun iburi..
Pribasane kembang waru,
Yen adoh kulane rindu,
Kula melu..

Rasa blenak mangan,
Yen dewekan..
Pengen selalu kesanding,
Kaya kulit karo daging,
Pribasane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *