Wis Pegel

Versi: Nina Agustin

Kakang sayang aja ragu lan bimbang,
Kula demene bli kepalang..
Kakang kakang sing tek sayang,
Kapan kula dilamar..

Antarane jatimunggul kamurang,
Ning kula sing melas lan sayang..
Kakang kakang sing tek sayang,
Kapan kita kawinan..

reff:
Wis pegel kang kula urip dewekan,
Kepengen urip bebarengan..

Wis pegel kang kula pegel dandane,
Tapi sun durung payu bae..
Umur kula wis kepala telu,
Tapi sun masih jomblo melulu..

Antarane jatimunggul kamurang,
Ning kula sing melas lan sayang..
Kakang kakang sing tek sayang,
Kapan kita kawinan..

reff:
Wis pegel kang kula urip dewekan,
Kepengen urip bebarengan..

Wis pegel kang kula pegel dandane,
Tapi sun durung payu bae..
Umur kula wis kepala telu,
Tapi sun masih jomblo melulu..

Kakang sayang aja ragu lan bimbang,
Kula demene bli kepalang..
Kakang kakang sing tek sayang,
Kapan kula dilamar..

Antarane jatimunggul kamurang,
Ning kula sing melas lan sayang..
Kakang kakang sing tek sayang,
Kapan kita kawinan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *