Hanya Ingin Kau Tahu (versi jawa)

Versi: Dini Aditama

Wis tak rasakke
Perih jeroning atiku,
Ajur pangarepanku
Mbok pedhot tresnaku..

Koyo wis suwe
Senadyan kowe ngerti,
Senadyan mbok pahami
Opo salah nggonku mangerteni..

Wow wow aku
Mung kepengen ngerti,
Gedhene tresnaku
Dhuwuring karep karo sliramu..

Nggo ngliwati
Wektu sing ono iki,
Ing sabendinane
Tekane wayah akhir uripku..

Ho uwow.. ho uwow..
Ho uwow.. ho uwow..

Nadyan kabeh mau
Mung ono ning impenku,
Mung ono ning angenku
Iso tak lalekke..

Koyo wis suwe
Senadyan kowe ngerti,
Senadyan mbok pahami
Opo salah nggonku mangerteni..

Wow wow aku
Mung kepengen ngerti,
Gedhene tresnaku
Dhuwuring karep karo sliramu..

Nggo ngliwati
Wektu sing ono iki,
Ing sabendinane
tekane wayah akhir uripku..

Wow wow aku
Mung kepengen ngerti,
Gedhene tresnaku
Dhuwuring karep karo sliramu..

Nggo ngliwati
Wektu sing ono iki,
Ing sabendinane
Tekane wayah akhir uripku..

Ho uwow.. ho uwow..
Ho uwow.. ho uwow..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *