Dewa Judi

Versi: Dede Kurnia Prabu

Pitung taun kang rumah tangga,
Durung pernah nemoni bahagia..
Anak wis akeh sengsara bae,
Kapan enake..

Sing dadi laki doyan judi,
Mai rabi duit dicatoni..
Kakang bli melas ning anak rabi,
Ning umah klanti..

reff:
Arepan jaluk pegatan,
Bli tegel karo turunan..
Aja sampe nasib kewalonan..

Kaderan kerjane kuli,
Hasile pragat nang judi..
Aduh kakang tegel ning rabi..

Manuk cici notoli pari,
Due laki dewane judi..

Sing dadi laki doyan judi,
Mai rabi duit dicatoni..
Kakang bli melas ning anak rabi,
Ning umah klanti..

reff:
Arepan jaluk pegatan,
Bli tegel karo turunan..
Aja sampe nasib kewalonan..

Kaderan kerjane kuli,
Hasile pragat nang judi..
Aduh kakang tegel ning rabi..

Manuk cici notoli pari,
Due laki dewane judi..

Pitung taun kang rumah tangga,
Durung pernah nemoni bahagia..
Anak wis akeh sengsara bae,
Kapan enake..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *