Loro Ati (tieska saharani)

Versi: Tieska Saharani

Sepine wengi,
Ora koyo sepine wengi iki..
Sedihe ati,
Ora koyo sing tak alami..

Tegone ati,
Medhot tresno ninggalake janji..
Sliramu cidro,
Lali bekti golek ganti..

Atiku loro tanpo upomo,
Kabeh labetku ora guno..
Tak rewangi loro lopo,
Pungkasane mung gelo..

Laraning ati,
Ra koyo larane ati iki..
Kabeh muspro,
Ora biso dienteni..

reff:
Tegone ati,
Medhot tresno ninggalake janji..
Sliramu cidro,
Lali bekti golek ganti..

Atiku loro tanpo upomo,
Kabeh labetku ora guno..
Tak rewangi loro lopo,
Pungkasane mung gelo..

Laraning ati,
Ra koyo larane ati iki..
Kabeh muspro,
Ora biso dienteni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *