Loro Ati (marsudi laras)

Versi: Marsudi Laras

Lk:
Jebul kok amung semono,
Prasetyamu tan ono nyatane..
Janji tresno nganti mati,
Kowe tego medhot katresnanku..

Pr:
Coba boyo wus pinesthi,
Urip tansah nandang loro ati..
Yen antuk katresnan jati,
Bejo temen nggonku urip iki..

Lk:
Aduh dewo aduh bethoro aduh nyowo,
Kulo nyuwun pangaksomo..
Yen to urip tanpo guno,
Nyowo kulo enggal kapundhuto..

Pr: Piye gek kepriye..

Lk:
Mbiyen mulo aku ra lilo,
Ndiko kromo lan wanito liyo..
Pamujiku mugo bisoo,
Bagiyo mulyo langgeng sak lamio..

reff:
Lk:
Jebul kok amung semono,
Prasetyamu tan ono nyatane..
Janji tresno nganti mati,
Kowe tego medhot katresnanku..

Pr:
Coba boyo wus pinesthi,
Urip tansah nandang loro ati..
Yen antuk katresnan jati,
Bejo temen nggonku urip iki..

Lk:
Aduh dewo aduh bethoro aduh nyowo,
Kulo nyuwun pangaksomo..
Yen to urip tanpo guno,
Nyowo kulo enggal kapundhuto..

Pr: Piye gek kepriye..

Lk:
Mbiyen mulo aku ra lilo,
Ndiko kromo lan wanito liyo..
Pamujiku mugo bisoo,
Bagiyo mulyo langgeng sak lamio..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *