Medot Tresnane

Versi: Maikel Saridjo

Wis pirang ulan
awakku ra biso turu sore..
Kelingan sliramu
Ra biso lali kowe..

Kowe sing tak tresnani,
Mundhak marakke ati..
Aku nelongso
Wis kebacut tresno..

Konco kabeh wis ngerti
Nggumun ra percoyo..
Gek wingi sawangane
Tresno sejati..

Aku ora nyalahi
Ning kowe sing kudu ngerti..
Kowe nyuwun pamit
Aku ra nggondeli..

Kowe sing tak tresnani..,
Tresno selawase
ra bakal tak blenjani..
Kowe sing tak turuti..,
Nurut tekan entek
entek uripe..

Kabeh bondo tak weneh kowe,
Opo sing kurang meneh..
Opo salah salahku dewe,
Awakmu kok medot tresnane..

reff:
Aku ora nyalahi
Ning kowe sing kudu ngerti..
Kowe nyuwun pamit
Aku ra nggondeli..

Kowe sing tak tresnani..,
Tresno selawase
ra bakal tak blenjani..
Kowe sing tak turuti..,
Nurut tekan entek
entek uripe..

Kabeh bondo tak weneh kowe,
Opo sing kurang meneh..
Opo salah salahku dewe,
Awakmu kok medot tresnane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *