Janji Terakhir

Versi: Yeyen Vivia

BEBASANE GELANG ALIT MANGGON DRIJI,
SLIRAMU OPO PANCEN UWIS LALI..
LALI PRASETYANE NALIKO SEMONO,
ORA GAWE CUWO ORA GAWE KUCIWO..

PEPINDHANE KOYO KEMBANG ARUM DALU,
WANGINE TRESNAKU MARANG SLIRAMU..
OPO TOH SALAHKU OPO TOH DOSAKU,
JEBUL MENTOLO NINGGAL AKU..

reff:
JANJIMU YANG TERAKHIR,
BAKAL TULUS SETYO..
ORA BAKAL KEBIMBANG WONG LIYO..
JANJIMU YANG TERAKHIR,
JEBUL AMUNG LAMIS..
ROSO ATIKU KOYO DIIRIS..

OH REMBULAN BAYU TULUNGONO,
PADHANGONO PETENGE KELANGAN TRESNO..
TRESNO TULUS SUCI KOK YO DIBLENJANI,
NELONGSO KEBANGETEN URIP IKI..

reff:
BEBASANE GELANG ALIT MANGGON DRIJI,
SLIRAMU OPO PANCEN UWIS LALI..
LALI PRASETYANE NALIKO SEMONO,
ORA GAWE CUWO ORA GAWE KUCIWO..

PEPINDHANE KOYO KEMBANG ARUM DALU,
WANGINE TRESNAKU MARANG SLIRAMU..
OPO TOH SALAHKU OPO TOH DOSAKU,
JEBUL MENTOLO NINGGAL AKU..

reff:
JANJIMU YANG TERAKHIR,
BAKAL TULUS SETYO..
ORA BAKAL KEBIMBANG WONG LIYO..
JANJIMU YANG TERAKHIR,
JEBUL AMUNG LAMIS..
ROSO ATIKU KOYO DIIRIS..

OH REMBULAN BAYU TULUNGONO,
PADHANGONO PETENGE KELANGAN TRESNO..
TRESNO TULUS SUCI KOK YO DIBLENJANI,
NELONGSO KEBANGETEN URIP IKI..
NELONGSO KEBANGETEN URIP IKI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *