Mripat Cempoko

Versi: Engkong Ari

Wis tak lali lali,
Sliramu soko uripku..
Nanging roso jroning ati,
Marakke eling wae..

Isuk awan bengi,
Tansah katon esemme..
Angel nggonku ngilangake,
Koyo dene ali ali iki sak lawase..

Senajan ora sepiro-o,
Mripat kuning cempoko..
Tondho moto naliko s’mono,
Pengeling lestarine ing tresno..

Ali ali watu cempoko,
Saben ningali, deg degan ning dodo..
Ali ali watu cempoko,
Karep ben lali,malah sansoyo ngremboko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *