Tawon Karang


Nok-Neng-Sagita_4
Versi : Nok Neng Sagita

Kang tulung sampean ingeta,
Langka melase karo dirie kula..

Wis lawas sampean ninggali,
Apa bli ngerasa pernah gawe janji..
Jabang ning kandungan wis gede,
Arep sapa sing dadi bapane..

reff:
Pancen sampean sing diluruh enake bae,
Yen wis terjadi pengene pengene ya ninggal kari..

Dasar wong lanang sipate si tawon karang,
Wareg ngisepe ditinggal ditinggal ganti sejene..
Kula bli sanggup nyangga wirange,
Lamon ora tekang kawine..

Wis lawas sampean ninggali,
Apa bli ngerasa pernah gawe janji..
Jabang ning kandungan wis gede,
Arep sapa sing dadi bapane..

reff:
Pancen sampean sing diluruh enake bae,
Yen wis terjadi pengene pengene ya ninggal kari..

Dasar wong lanang sipate si tawon karang,
Wareg ngisepe ditinggal ditinggal ganti sejene..
Kula bli sanggup nyangga wirange,
Lamon ora tekang kawine..

Wis lawas sampean ninggali,
Apa bli ngerasa pernah gawe janji..
Jabang ning kandungan wis gede,
Arep sapa sing dadi bapane..
————-
[ver: lyrics]
[id: pninsocv]
[ar: Nok Neng Sagita]
[ti: Tawon Karang]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:38]
[00:01.01]Tawon Karang – Nok Neng Sagita
[00:31.01]
[00:34.01]>>>
[00:35.01]>>
[00:36.01]>
[00:37.01]Kang tulung sampean ingeta,
[00:43.71]Langka melase karo dirie kula..
[00:49.49]
[01:01.06]Wis lawas sampean ninggali,
[01:07.21]Apa bli ngerasa
[01:09.58]pernah gawe janji..
[01:13.12]Jabang ning kandungan wis gede,
[01:18.35]Arep sapa sing dadi bapane..
[01:24.58]
[01:42.93]>>>
[01:42.93]>>
[01:42.93]>
[01:42.93]Pancen sampean
[01:44.55]sing diluruh enake bae,
[01:48.53]Yen wis terjadi
[01:50.34]pengene pengene
[01:52.83]ya ninggal kari..
[01:57.68]
[02:07.63]Dasar wong lanang
[02:09.68]sipate si tawon karang,
[02:13.04]Wareg ngisepe
[02:15.21]ditinggal ditinggal
[02:18.65]ganti sejene..
[02:22.81]Kula bli sanggup
[02:25.17]nyangga wirange,
[02:28.72]Lamon ora tekang kawine..
[02:33.50]
[02:35.43]Wis lawas sampean ninggali,
[02:41.72]Apa bli ngerasa
[02:43.90]pernah gawe janji..
[02:47.63]Jabang ning kandungan wis gede,
[02:52.85]Arep sapa sing dadi bapane..
[02:58.89]
[03:14.48]>>>
[03:15.48]>>
[03:16.48]>
[03:17.48]Pancen sampean
[03:19.78]sing diluruh enake bae,
[03:23.57]Yen wis terjadi
[03:25.44]pengene pengene
[03:30.04]ya ninggal kari..
[03:33.64]
[03:42.86]Dasar wong lanang
[03:44.79]sipate si tawon karang,
[03:48.22]Wareg ngisepe
[03:50.51]ditinggal ditinggal
[03:53.37]ganti sejene..
[03:58.04]Kula bli sanggup
[04:00.15]nyangga wirange,
[04:03.57]Lamon ora tekang kawine..
[04:08.61]
[04:10.66]Wis lawas sampean ninggali,
[04:16.82]Apa bli ngerasa
[04:19.06]pernah gawe janji..
[04:22.79]Jabang ning kandungan wis gede,
[04:28.02]Arep sapa sing dadi bapane..
[04:34.37]–sanguturudotcom–
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s