Selingkuh Sepetarangan

Versi: Tati Boule

Pancen bener
Wong mabok asmara cinta,
Pikirane kelalen
Ning segala gala..

Apa maning
Lamon cinta palar dunya,
Bisa gawe halal
Ning segala cara..

Ora due isin wirang,
Mantu ning mertua doyan..
Ribute ning jero kandang,
Selingkuh sepetarangan..

reff:
Kang tegel temen,
Ngelara kula wong demen..
Ati kula lara,
Kakang kolu ning mertua..

Yen wis ora demen,
Tulung kula pegaten..
Aja gawe cerita,
Megat rabi ngawin mertua..

Apa maning
Lamon cinta palar dunya,
Bisa gawe halal
Ning segala cara..

Ora due isin wirang,
Mantu ning mertua doyan..
Ribute ning jero kandang,
Selingkuh sepetarangan..

reff:
Kang tegel temen,
Ngelara kula wong demen..
Ati kula lara,
Kakang kolu ning mertua..

Yen wis ora demen,
Tulung kula pegaten..
Aja gawe cerita,
Megat rabi ngawin mertua..

Apa maning
Lamon cinta palar dunya,
Bisa gawe halal
Ning segala cara..

Ora due isin wirang,
Mantu ning mertua doyan..
Ribute ning jero kandang,
Selingkuh sepetarangan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *