Bujuk Rayu

Versi: Nina Agustin

Semene emane semene sayange,
Kula kuh nurut bae apa sepenjaluke..
Angger bae langka melase..

Apa salah kula apa dosa kula,
Sekien pancen tega sampean gawe lara..
Padahal kulane setia..

reff:
Gara gara manis bujuk rayuan,
Duh akhire kula sing dadi korban..

Apa kakang wis due ganti,
Bareng kien ning kula kuh ngadoi..
Sampe hati karo kula nyakiti,
Batin nangis sejerone ngati..

Apa salah kula apa dosa kula,
Sekien pancen tega sampean gawe lara..
Padahal kulane setia..

reff:
Gara gara manis bujuk rayuan,
Duh akhire kula sing dadi korban..

Apa kakang wis due ganti,
Bareng kien ning kula kuh ngadoi..
Sampe hati karo kula nyakiti,
Batin nangis sejerone ngati..

Semene emane semene sayange,
Kula kuh nurut bae apa sepenjaluke..
Angger bae langka melase..

Apa salah kula apa dosa kula,
Sekien pancen tega sampean gawe lara..
Padahal kulane setia..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *