Kudu Disalini

Versi: Reny Farida

SIJI SIJI WIS TAK BUSEKI,
CERITO LELAKON IKI AKU WIS RA PERDULI..
YEN PANCEN WIS NGENE IKI, AKU KUDU GOLEK GANTI
MERGO KOWE WIS PANCENE KUDU TAK SALINI..

ROSO TRESNO SING MBIYEN WIS TAU ONO,
SAIKI SIRNO MUSNO KOYO ILANG ROSO..
KEGOWO LORO SING PERIH JERONING DODO..

LORO ATIKU NALIKO AKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

LORO ATIKU PERIH BATINKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..
SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
KOWE RABI AKU RA BAKAL NGINDANGI..

reff:
SIJI SIJI WIS TAK BUSEKI,
CERITO LELAKON IKI AKU WIS RA PERDULI..
YEN PANCEN WIS NGENE IKI, AKU KUDU GOLEK GANTI
MERGO KOWE WIS PANCENE KUDU TAK SALINI..

reff:
ROSO TRESNO SING MBIYEN WIS TAU ONO,
SAIKI SIRNO MUSNO KOYO ILANG ROSO..
KEGOWO LORO SING PERIH JERONING DODO..

LORO ATIKU NALIKO AKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

LORO ATIKU PERIH BATINKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

LORO ATIKU NALIKO AKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

LORO ATIKU PERIH BATINKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
KOWE RABI AKU RA BAKAL NGINDANGI..
SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
KOWE RABI AKU RA BAKAL NGINDANGI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *