Salah Isun Dewek

Versi: Yuliatin

Duwe anak siji urip koyo ngumboro
Nasib duh kari nelongso..
Kapan yo kirane awak isun,
Nemu seneng lan sing bingung..

Lakone urip awak kari gedigi,
Ono alam dunyo iki..
Isun saiki getun ngelakoni,
Bengen wong tuwek sing ngidini..

reff:
Isun bingung ngerasakaken,
Wis kadhung sak repotan..
Isun dipaido wong tuwek,
Mulo salah isun dewek..
Tapi sun tabahaken ring ati,
Sabar ngadhepi urip iki..

Duwe anak siji urip koyo ngumboro
Nasib duh kari nelongso..
Kapan yo kirane awak isun,
Nemu seneng lan sing bingung..

reff:
Isun bingung ngerasakaken,
Wis kadhung sak repotan..
Isun dipaido wong tuwek,
Mulo salah isun dewek..
Tapi sun tabahaken ring ati,
Sabar ngadhepi urip iki..

Duwe anak siji urip koyo ngumboro
Nasib duh kari nelongso..
Kapan yo kirane awak isun,
Nemu seneng lan sing bingung..

Lakone urip awak kari gedigi,
Ono alam dunyo iki..
Isun saiki getun ngelakoni,
Bengen wong tuwek sing ngidini..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *