Dara Muluk

Versi: Ki Nartosabdho

Rame rame ngoyak doro mabur muluk aduh,
Nusup silem ning mego wah..
Alok alok playune kesandhung sandhung tobil,
Darane dewe ucul..

Jroning gupon akeh piyik’e,
Ora kopen kontrang kantring..
Ombene wus asat pakan mung kari wadahe,
Akeh kang kebandhang gupone katon komplang..

Jebulane.., sak kabehe..
Milih sarwo olo ingkang dudu mestine..
Amburu uceng.., kelangan deleg..
Mrih tentreme bebrayan,
Urip ingkang prasojo..

reff:
Rame rame ngoyak doro mabur muluk aduh,
Nusup silem ning mego wah..
Alok alok playune kesandhung sandhung tobil,
Darane dewe ucul..

Jroning gupon akeh piyik’e,
Ora kopen kontrang kantring..
Ombene wus asat pakan mung kari wadahe,
Akeh kang kebandhang gupone katon komplang..

Jebulane.., sak kabehe..
Milih sarwo olo ingkang dudu mestine..
Amburu uceng.., kelangan deleg..
Mrih tentreme bebrayan,
Urip ingkang prasojo..
Mrih tentreme bebrayan,
Urip ingkang prasojo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *