Dudu Sewu Telu

Versi: Reny Farida

Isun wis sing sudi kang,
Riko gawe tambel butuh..
Nyingkrio nyingkrio menyango hang adoh,
Timbang nggawe ati loro..

Wis ping piro baen kang,
Riko nyulayani janji..
Ojo balik maning isun emong temenan,
Banguran urip dewekan..

reff:
He kang cukup sakmene,
Riko gawe loro..
Isun bosen ngrasakno,
Kabeh tingkah riko..

Jo nganggep awak iki,
Rego sewu telu..
Kadhung wis mari perlu,
Riko tinggal mlayu..

Wis ping piro baen kang,
Riko nyulayani janji..
Ojo balik maning isun emong temenan,
Banguran urip dewekan..

reff:
He kang cukup sakmene,
Riko gawe loro..
Isun bosen ngrasakno,
Kabeh tingkah riko..

Jo nganggep awak iki,
Rego sewu telu..
Kadhung wis mari perlu,
Riko tinggal mlayu..

Wis ping piro baen kang,
Riko nyulayani janji..
Ojo balik maning isun emong temenan,
Banguran urip dewekan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *