Keladuk Tresno

Versi: Tri Hartini

Winginane aku ngimpi,
Opo mbesuk biso-o tumusing..
Wis mesti tak eling eling,
Mergo seneng ugo pati-pati..

Tak jaluk tansah sumandhing,
Koyo ning impenku wingi kae..
Ugo biso kasembadan,
Ibo bungah ing atiku..

Luput opo,
Yen aku keladuk tresno..
Degan mudho sak umpomo,
Rino wengi aku mikir..

Kang tak jaluk ojo nganti,
Katresnanku mung andeg ning ati..
Esuk enjing sore sonten,
Kulo mbenjeng tumut sinten..

reff:
Winginane aku ngimpi,
Opo mbesuk biso-o tumusing..
Wis mesti tak eling eling,
Mergo seneng ugo pati-pati..

Tak jaluk tansah sumandhing,
Koyo ning impenku wingi kae..
Ugo biso kasembadan,
Ibo bungah ing atiku..

Luput opo,
Yen aku keladuk tresno..
Degan mudho sak umpomo,
Rino wengi aku mikir..

Kang tak jaluk ojo nganti,
Katresnanku mung andeg ning ati..
Esuk enjing sore sonten,
Kulo mbenjeng tumut sinten..

reff:
Winginane aku ngimpi,
Opo mbesuk biso-o tumusing..
Wis mesti tak eling eling,
Mergo seneng ugo pati-pati..

Tak jaluk tansah sumandhing,
Koyo ning impenku wingi kae..
Ugo biso kasembadan,
Ibo bungah ing atiku..

Luput opo,
Yen aku keladuk tresno..
Degan mudho sak umpomo,
Rino wengi aku mikir..

Kang tak jaluk ojo nganti,
Katresnanku mung andeg ning ati..
Esuk enjing sore sonten,
Kulo mbenjeng tumut sinten..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *