Tansah Kelingan

Versi : Noor Usman

Tansah kelingan marang sliramu,
Ra biso tak lalek’ake..
Senajan sliramu,
Saiki wis ninggalake..

Rino lan wengi tak impi impi
Janjimu kolo semono..
Sumpah wis nyawiji,
Nyatane kowe cidro..

reff:
Sumpahmu palsu aku tan keloro-loro,
Aku nandang susah koyo mengkene..
Janjimu manis nanging saikine cidro,
Opo pancen nasibku koyo ngene..

Duh gusti mugo paringono tombo,
Dateng kulo kang tansah nelongso..

Tansah kelingan marang sliramu,
Ra biso tak lalek’ake..
Senajan sliramu,
Saiki wis ninggalake..

Rino lan wengi tak impi impi
Janjimu kolo semono..
Sumpah wis nyawiji,
Nyatane kowe cidro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *