Potretmu (engkong ari)

Versi: Engkong Ari

Amung potret iki,
Panglipurku rino lan wengi..
Endahe esemmu koyo koyo,
Mertandhani elok’e ati..

Senadyan sak kethipe netro,
Nggonku mandeng..
Ning rasane,
Wis tekan endi endi..

reff:
Sliramu kadyo,
Rembulan ing tengahe ratri..
Ora bakal iso,
Kagayuk asto..

Nanging sunarmu,
Biso gawe padhange ati..
Amung potret iki,
Panglipurku rino lan wengi..

Wantine bathinku ra kewetu,
Ning biso-o tumeko atimu..
Mugo mugo reno ing penggalihmu,
Ojo nganti esemmu keliyo ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *